CHP'li Tuncay başkanı ziyaret etti

29 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Fatsa Belediye Başkan adayı olan Sinan Tuncay, bir grup arkadaşıyla birlikte Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP'li Tuncay başkanı ziyaret etti
Başkan Hüseyin Anlayan, Sinan Tuncay ve arkadaşlarını makam odasının girişinde sıcak bir şekilde karşıladı. Şahsı ve arkadaşlarım adına bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Sinan Tuncay, "Ben de 29 Mart yerel seçimlerinde Fatsa'yı yönetmeye talip olmuştum. Fatsa halkı bu görevi yine Hüseyin Anlayan'a verdi. Halkın kararına saygılıyız. Bizim Fatsa sevgimiz sadece seçimden seçime, bayramdan bayrama değildir. Bizim bilgimize becerimize düşüncelerimize Fatsa'nın ihtiyacı olduğunda biz her zaman Fatsa'nın emrindeyiz. Bu almamda Hüseyin Anlayan'ın da yanındayız" dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise Sinan Tuncay ve arkadaşlarının nazik ziyaretlerine teşekkür ettiğini belirterek, "Sinan Tuncay'a duygu, düşünceleri ve temennileri için çok teşekkür ediyorum. Vatandaş kendileri için en iyiyi yapacak kişiye seçimden seçime destek veriyorlar. Elbette ki herkesin düşüncesi bir olamayacaktır, farklı düşünceler mutlaka olacaktır. Sonuçta seçimde bir kişi belediye başkanı olacak. Dolayısıyla bu iş bir defa daha bize nasip oldu. Bu vesileyle siyasi kanaatlerini kullanan bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum. Ortak paydamız Fatsa'dır, Fatsa'ya hizmettir, insana hizmettir. Bizler de bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Önümüzde 4.5 yıl daha var. Bu süreyi geçen 5.5 yılda kazandığımız tecrübelerle, gördüğümüz gerçeklerin bize ışık tutmasıyla değerlendireceğiz. Bunu yaparken Fatsa'ya ayak uydurabilmek de çok önemli. Fatsa gerçekten bir ilçe olmasına rağmen sıradan bir şehir değil. Yapısı itibariyle çok dinamik bir şehir. Örnek alabileceğimiz şehirlerin gerçeklerini göz ardı etmeden çalışmalarımızı yapıyoruz. Bundan sonra inşallah daha güzel işler olacak" diye konuştu.