Şahinbey cami temizliğine özen gösteriyor

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan 136 caminin düzenli olarak iç ve dış mekan temizliğini yapıyor.

Şahinbey cami temizliğine özen gösteriyor
Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, camilerde yapılan iç ve dış mekan temizlik çalışmasının düzenli bir şekilde sürdürüldüğü belirtilirken, ilçe genelinde 136 adet caminin olduğu, ekiplerin günde dört cami temizlediği ve bu kapsamda 45 günde bir tekrardan aynı camide yeniden temizlik ve dezenfekte işleminin yapıldığı bildirildi. Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu ibadet edebilmeleri için tüm ayrıntıların gözden geçirildiği, camilerdeki temizlik çalışmalarının düzenli bir şekilde devam ettiğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Camiler toplumun kutsal mekanlarıdır. Buraların temiz tutulması önemlidir. Bu anlamda vatandaşların ibadet ettiği kutsal mekanların temizliğini yaparak onlara yakışır hale getirmek için çalışıyoruz. Halı, iç ve dış temizliği yapılan camilerimizin sağlıklı, rutubet olmadan ve içeriye nefis kokular yayan bir sistemle temizleme çalışmalarımız devam ediyor."