Haber Arşivi

Bursa'da Husumetlisini Basindan Vuran Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’da husumetlisiyle kafede karsilasan kisi, silahli çatisma sonucu basindan vurularak agir yaralandi. Yaralinin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenilirken, gözaltina alinan süpheli adliyeye sevk edildi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:29:28

Bafra Kapikaya Festivali Basladi

Samsun Bafra Belediyesi tarafindan düzenlenen “4. Uluslararasi Kapikaya Doga Sporlari ve Kültür Festivali” basladi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:29:00

Mevlütogullari'ndan Baskan Pekmezci'ye Tesekkür Plaketi

Bayburt Esnaf ve Sanatkâr Odalari Birligi Baskani Zekeriya Mevlütogullari Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulunarak Bayburt Belediyesi organizasyonuyla bu yil 26.si düzenlenen Uluslararasi Dede Korkut Kültür ve Sanat Sölenleri çerçevesinde Bayburt esnafina saglanan katkilardan dolayi esnaf adina tesekkür plaketi takdim etti.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:28:59

Genç Kadini Intihardan Emniyet Müdürü Vazgeçirdi

Gaziantep’te alisveris merkezinin yemek katindaki terasa çikarak intihara kalkisan genç kadini intihardan Sehitkamil Ilçe Emniyet müdürü Alparslan Seçilmis vazgeçirdi. Intihar girisimini film gibi izleyen vatandaslar ise olay anini görüntülemek için birbiriyle yaristi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:25:29

Mavi Iklim Elçileri Mersin'de Bulustu

Deniz Temiz Dernegi/TURMEPA, Türkiye Liman Isletmecileri Dernegi (TÜRKLIM) ve Uluslararasi Deniz Ticareti ile Istigal Eden Kadinlar Dernegi ’WISTA Türkiye’nin dünyada giderek artan iklim degisikligi olaylarina dikkat çekmek ve çevresel sorunlara yönelik sürdürülebilir çözümler gelistirmek amaciyla hayata geçirdigi ’Mavi Iklim Elçileri Projesi’nin Antalya’dan sonra ikinci duragi İçel oldu.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:24:59

Giresun'da DOKAP Destegiyle Lavanta Üretimi Yayginlastiriliyor

Giresun’un findik tarimi yapilmayan Sebinkarahisar ve Çamoluk ilçelerinde lavanta üretimi yayginlastiriliyor.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:21:59

Sehit Babasi Isyan Etti Açiklamasi 'Artik Karara Baglansin'

Mugla’nin Bodrum ilçesinde sehit olan Ercan Yangöz’ün 7’ci durusmasinda da karar çikmayinca sehidin babasi Sahin Yangöz ve annesi Nursel Yangöz isyan etti. Her durusmada Bolu’dan Bodrum’a gelen sehit ailesi, bir türlü davanin karara baglanmamasina çok üzüldüklerini ifade etti.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:21:58

Samsunlu Güresçi Dünya Sampiyonu Oldu

Samsun Büyüksehir Belediyespor’un sporcusu Alperen Berber, Italya’da düzenlenen U17 Dünya Güres Sampiyonasi’nda altin madalya kazandi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:21:31

Kocaelispor'da Kolovos'un Da Sözlesmesi Feshedildi

Kocaelispor’da Dimitris Kolovos’un sözlesmesi feshedildi. Yesil-siyahlilarin kadrosunda yabanci futbolcu kalmadi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:21:29

Tamirden Çikan IETT Otobüsü Tünelde Alev Aldi Açiklamasi Faciadan Dönüldü

Sultangazi’de tamirden sonra deneme sürüsü yapilan IETT otobüsünde tünelde yangin çikti. Araçtan dumanlarin yükseldigini görünce kendilerini can havliyle disari atan sürücü ve 9 yasindaki oglu ölümden dönerken, olayda facianin esiginden dönüldü.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:21:29

AK Parti'den Musul tepkisi: Bunun bedelini mutlaka öderler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na gerçekleştirilen saldırıyla ilgili, "Türkiye’yi hedef alan terör odakları bunun bedelini mutlaka öderler. Irak makamları bu saldırganları bir an evvel yakalamalı ve hukuk önüne çıkarmalıdır." ifadelerini kullandı.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:19:37

Mugla'daki Okullarin Güçlendirme Çalismasini Meslek Lisesi Ögrencileri Yapiyor

Millî Egitim Bakanliginca okullar arasi basari ve imkân farkliliklarini azaltmak, egitimde firsat esitligini güçlendirmek amaciyla hayata geçirilen "Temel Egitimde 10.000 Okul Projesi" ile Mugla’da projede seçilen temel egitim okullarin alt yapisini güçlendirilme, egitim ortamlari zenginlestirilme çalismalari devam ediyor.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:17:59

BM Temsilcisi Ferederick Kenney Açiklamasi 'Ilk Gemi En Yakin Zamanda Istanbul Bogazi'ndan Geçecek'

Istanbul’da tahil sevkiyati üssünün resmi açilisinin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan BM temsilcisi Frederick J. Kenney, ilk geminin en yakin zamanda Istanbul Bogazi’ndan geçecegini açikladi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:17:58

Adiyaman Belediyesinden Içme Suyu Açiklamasi

Adiyaman Belediyesi yetkilileri, evlerde ve is yerlerinde tüketilen içme suyunun Il saglik müdürlügünce düzenli olarak kontrol edildigini ve herhangi bir olumsuzlukla karsilasilmadigini duyurdu.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:17:29

Çöp Evde Bulunan Cem Muhammet Yürümeye Basladi

Bursa’da çöp evdeki bir odada bitkin halde bulunan ve ülke gündemine oturan 9 yasindaki Cem Muhammet’in saglik durumuyla ilgili açiklama yapan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Genel durumu bir miktar daha iyi durumda. 300 gram kilo aldi” dedi. Hastane Bashekimi Prof. Dr. Yildiray Çete ise Muhammet’in bugün kendi basina yürümeye basladigini ifade etti.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:15:58

MSB Açiklamasi 'Saldiriyi Gerçeklestiren Teröristlerden De Er Ya Da Geç Diger Teröristler Gibi Hesap Sorulacaktir'

Milli Savunma Bakanligi (MSB), tarafindan yapilan yazili açiklama ile Musul Baskonsoloslugu’na yönelik saldiri kinandi. Bakanlik tarafindan yapilan açiklamada, "Musul Baskonsoloslugumuza yönelik saldiri ile kimin sivillere ve sivil hedeflere saldirdigi bir kez daha görülmüstür. Saldiriyi gerçeklestiren teröristlerden de er ya da geç diger teröristler gibi hesap sorulacaktir" denildi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:14:00

OKT Trailer'de Istihdam Projesi Çerçevesinde 3. Etap Alimlari Basladi

Treyler ve üst yapi ekipmanlari sektöründe adindan söz ettirerek dünyada Türkiye’yi temsil eden öncü firmalar arasinda yer alan OKT Trailer artan ihracat talepleri ve üretim sektöründe kariyer planlayanlar için 3. Etap alimlarina basladi. Yilin ilk yarisinda açtigi kurslarla 100 kisiyi istihdam eden firma, 60 kisiyi daha yetistirip ise alacagini duyurdu.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:13:58

Bünyan'da Pazaryeri Ve Terminal Yapimi Için Altyapi Çalismalari Basladi

Bünyan’da uzun süredir ihtiyaç haline gelen ve Bünyanlilarin yogun talepleri üzerine yapimi planlanan kapali pazar yeri ve mini terminal projelerinin yapimina altyapi çalismalari ile baslandi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:12:22

Baskan Ahmet Nur Çebi, Ridvan Yilmaz'a Basarilar Diledi

Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’taki makaminda Rangers FC kulübüne transfer olan Ridvan Yilmaz’i agirladi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:12:21

Atakum'da Kesif Kampüsü Heyecani

Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan çocuk ve gençleri bilim ve teknolojiyle bulusturmak amaciyla Atakum ilçesinde insa edilen “Kesif Kampüsü”nde sona gelindi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:12:20

Bursa'da Çöp Evde Bulunan Cem Muhammet Yürümeye Basladi

Bursa’da çöp evdeki bir odada bitkin halde bulunan ve ülke gündemine oturan 9 yasindaki Cem Muhammet’in saglik durumuyla ilgili açiklama yapan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Genel durumu bir miktar daha iyi durumda. 300 gram kilo aldi” dedi. Hastane Bashekimi Prof. Dr. Yildiray Çete ise Muhammet’in bugün kendi basina yürümeye basladigini ifade etti.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:11:52

Ukrayna'nin Üç Limaninda Tahil Ihracati Için Çalismalar Sürüyor

Ukrayna ile Rusya arasinda geçtigimiz cuma günü Türkiye’de imzalanan tahil sevkiyati anlasmasinin ardindan Ukrayna’nin Çornomorsk, Yuzhne ve Odessa limanlarinda tahil ihracatina yönelik çalismalar devam ediyor.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:11:51

Dereden Kanalisazyon Nedeniyle Plaj Kapatildi

Zonguldak’in en çok tercih edilen plajlarindan olan Kapuz plaji dereden gelen kanalisazyon nedeniyle tedbir amaçli kapatildi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:11:50

Romanlarin Sorunlari Masaya Yatirildi

Izmir Büyüksehir Belediyesi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde (AASSM) Izmir’deki Roman vatandaslara yönelik “Mikro Girisimcilik, Proje Finansmani, Eko Turizm” konferansi düzenledi. Konferansta, Romanlarin sorunlari masaya yatirildi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:09:21

ISGDIEM Avrupa'ya Örnek Olacak

Bursa Uludag Üniversitesi Is Sagligi ve Güvenligi Koordinatörü Prof. Dr. Nurettin Yamankaradeniz, Dijital Is Sagligi Egitim Merkezinin (ISGDIEM) Avrupa’daki birçok ülkedeki kamu projelerine örnek olacagini söyledi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba   16:09:20

 1  2  ...  8  9  10  ...  37  38