Mevlütogullari'ndan Baskan Pekmezci'ye Tesekkür Plaketi

Bayburt Esnaf ve Sanatkâr Odalari Birligi Baskani Zekeriya Mevlütogullari Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulunarak Bayburt Belediyesi organizasyonuyla bu yil 26.si düzenlenen Uluslararasi Dede Korkut Kültür ve Sanat Sölenleri çerçevesinde Bayburt esnafina saglanan katkilardan dolayi esnaf adina tesekkür plaketi takdim etti.

Mevlütogullari'ndan Baskan Pekmezci'ye Tesekkür Plaketi
Mevlütogullari senlik döneminde esnafin islerinin oldukça açildigini belirterek bu çerçevede katkilarindan dolayi Baskan Pekmezci’ye sükranlarini sundu.

Ziyaretlerinden dolayi Mevlütogullari’na tesekkür eden Baskan Pekmezci ise oldukça yogun bir sölen haftasini geride biraktiklarini söyleyerek “Türk Dünyasi’nin birlestirici unsuru Dede Korkut adina bu yil 26. sini düzenledigimiz Uluslararasi Kültür ve Sanat Sölenlerimiz de sehrimiz oldukça yogun günler geçirdi. Özellikle sölenlerimiz için baba ocagina gelen hemsehrilerimiz oldugu gibi tatillerini sölenlere denk getirerek sehrimize tesrif eden hemsehrilerimizde oldu. Sehrimizde yasanan bu yogunluk Bayburt’umuzu canlandirdigi gibi esnafimizin da yüzü güldü. Esnafimizin isleri açildi. Biz Bayburt Belediyesi olarak sehrimizin tüm kesimlerinin yaninda olmayi sürdürecegiz. Bu vesile ile esnafimiza hayirli bol kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA