Genç Kadini Intihardan Emniyet Müdürü Vazgeçirdi

Gaziantep’te alisveris merkezinin yemek katindaki terasa çikarak intihara kalkisan genç kadini intihardan Sehitkamil Ilçe Emniyet müdürü Alparslan Seçilmis vazgeçirdi. Intihar girisimini film gibi izleyen vatandaslar ise olay anini görüntülemek için birbiriyle yaristi.

Genç Kadini Intihardan Emniyet Müdürü Vazgeçirdi
Olay, merkez Sehitkamil ilçesine bagli Sarigüllük Mahallesi’ndeki bir alisveris merkezinde yasandi. Iddiaya göre tek basina alisveris merkezine gelen 28 yasindaki Rabia Ç., alisveris merkezinin yemek katina çikti. Yemek katinin teras bölümüne giden 4 aylik hamile kadin, terasla korkuluk kisminin arasinda bulunan cam bölümü asarak metrelerce yükseklikteki korkuluk kismina geçti. Korkuluklarda intihara kalkisan kadina ilk olarak güvenlik görevlileri ile terasta bulunan vatandaslar müdahale etmek istedi. Korkuluklarin ucuna kadar gelen kadin, çevredeki vatandaslara korku dolu anlar yasatti.

Emniyet müdürünün çabasi sonuç verdi

Ihbar üzerine alisveris merkezine saglik, polis ve itfaiye sevk edildi. Itfaiye ekipleri genç kadinin atlama ihtimaline karsi sisme yatak açti. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken olay yerine gelen Sehitkamil Ilçe Emniyet Müdürü vekili Alparslan Seçilmis, genç kadini intihardan vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. Terasta hüngür hüngür aglayan hamile kadin, bir süre sonra emniyet müdürünün çabasi sonucu intihar etmekten vazgeçti.

Hem izlediler hem çektiler

Olay yerine yigilan vatandaslar ise telefon kameralariyla olay anini görüntülemek için birbiriyle yaristi. Intihar girisimini film gibi izleyen vatandaslarin telefonlarini ellerinden düsürmemesi dikkat çekti. Olay anini hem izleyip hem de görüntüleyen bazi vatandaslarin yakinlarini görüntülü arayip olayi anlatmasi pes dedirtti.

Psikolojik sorunlar yasadigi ögrenilen kadin saglik ekipleri tarafindan ambulansla Sehitkamil Devlet Hastanesine kaldirildi.
Kaynak: İHA