MSB Açiklamasi 'Saldiriyi Gerçeklestiren Teröristlerden De Er Ya Da Geç Diger Teröristler Gibi Hesap Sorulacaktir'

Milli Savunma Bakanligi (MSB), tarafindan yapilan yazili açiklama ile Musul Baskonsoloslugu’na yönelik saldiri kinandi. Bakanlik tarafindan yapilan açiklamada, "Musul Baskonsoloslugumuza yönelik saldiri ile kimin sivillere ve sivil hedeflere saldirdigi bir kez daha görülmüstür. Saldiriyi gerçeklestiren teröristlerden de er ya da geç diger teröristler gibi hesap sorulacaktir" denildi.

MSB Açiklamasi 'Saldiriyi Gerçeklestiren Teröristlerden De Er Ya Da Geç Diger Teröristler Gibi Hesap Sorulacaktir'
Bugün sabah saatlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Musul Baskonsoloslugu’na bir saldiri düzenlenmisti. Milli Savunma Bakanligi tarafindan yapilan yazili bir açiklama ile bu saldiri sert bir dille elestirilerek sorumlulardan hesap sorulacagi vurgulandi. Bakanlik tarafindan yapilan yazili açiklamada sunlar kaydedildi:

"Musul Baskonsoloslugumuza yönelik alçakça saldiriyi yapanlardan hesap sorulacak. Musul Baskonsoloslugumuza yönelik yapilan alçakça saldiriyla ilgili Irak makamlarinin derhâl sorumlulardan hesap sormasini bekliyoruz! Irak makamlari diplomatik temsilciliklerin güvenligi için her türlü tedbiri almayi da ihmal etmemelidir. Musul Baskonsoloslugumuza yönelik saldiri ile kimin sivillere ve sivil hedeflere saldirdigi bir kez daha görülmüstür. Saldiriyi gerçeklestiren teröristlerden de er ya da geç diger teröristler gibi hesap sorulacaktir. Irakli kardeslerimiz ile terörle mücadele ve sinir güvenligi için is birligine haziriz. Teröristlerin tuzaklarini baslarina yikacak, bölgeyi kana bogma hayalleriyle birlikte onlari kazdiklari hendeklere gömecegiz"
Kaynak: İHA