Turgutreis Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi

Bodrum’a bağlı Turgutreis Belediyesi, beldede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Turgutreis Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi
Turgutreis Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce düzenlenen toplantının açış konuşmasını Belediye Meclis Üyesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Turgutreis Şube Başkanı Funda Akçali yaptı.

Meclis Üyesi Akçalı konuşmasında, Turgutreis Belediyesi olarak 2009 seçimlerinden bu yana Sivil Toplum Kuruluşları’na destek verildiğini, bundan sonra da bu destek ve işbirliğinin devam edeceğini, bu toplantıların düzenli aralıklar sürdürüleceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Halkla İlişkiler Müdürü Fulya Arıkan toplantının amacının; Turgutreis Belediyesi ile Turgutreis’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’nın işbirliği içinde çalışmalarını, STK’lar arasında sinerji yaratarak birbirlerine destek olmalarını, toplumun geneline yayılan, katılımcı ve demokratik sosyal hayatın yaratılmasını sağlamak; STK’ların projelerine Belediye tarafından, Belediyenin projelerine STK’lar tarafından verilebilecek destekleri görüşmek, olduğunu açıkladı.

Toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluş’larının temsilcileri söz alarak kendilerini ve temsilcii olduukları STK’nın amaçlarını katılımcılara tanıttı. Turgutreis Belediyesi Meclis Saolu’nda gerçekleşen toplantıya Turgutreis’de faaliyet gösteren; Cumhuriyet Kadınları Derneği Turgutreis Şubesi, Turgutreis Elele Yardımlaşma Derneği, Çatalada Sanat Çevre Turizm Derneği, Turgutreis Lions Kulübü Derneği, Hayvan Hakları Derneği, Bodrum Sağlık Vakfı, Bodrum Turkuaz Folklor Derneği, Bodrum Engelliler Derneği, Turgutreis Yelken Kulübü Derneği, Akyarlar Köyü Güzelleştirme Derneği temsilcileri katıldı.
Kaynak: İHA