AHID Geleneksel Engelsiz Yasam Piknigi Düzenledi

Ankaralilar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Dernegi (AHID) Geleneksel Yasam Piknigi düzenledi.

Çamlidere ilçesi Aluçdagi Tabiat Parki’nda gerçeklesen etkinlige Çamlidere Belediye Baskani Adem Ceylan, AHID Genel Baskani Hilmi Yaman, Özel Rehabilistasyon Okulu yöneticileri, Yöresel Sanatçi Ömer Özdemir, görme engelli, isitme engelli, bedensel engelli, otistizmli, down sendromlu ve özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katildi.

Etkinligi düzenleyen AHID Genel Baskani Hilmi Yaman açilis konusmasinda sunlari söyledi:

“Bugün Çamlidere Aluçdagi’ndayiz, özel gereksinimli çocuklarimiz ve aileleriyle beraberiz. Aslinda biz dernek olarak insana dokunuyoruz. Özel bireylerin sosyallesmesi için uygun ortamlar hazirliyoruz. Biz bunu her yil yapiyoruz. Güzel bir faaliyet, özel bireylerimiz çocuklarimiz aileleri ile buraya gelip gün boyu egleniyorlar.”

“Çocuklarimizin eglencesi ve yüzlerindeki mutluluk ile dünyalar bizim oldu”

Çamlidere Belediye Baskani Adem Ceylan, “Çamlideremizde sizleri agirlamaktan onur duyuyorum. Ankara’mizin sakli cenneti Çamlideremize hos geldiniz, Çamlidere Belediyemiz ve Ankaralilar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Dernegi’nin (AHID) engelli çocuklar ve ailelerine yönelik düzenledigi engelsiz yasam pikniginde engelli çocuklarimiz ve aileleri ile bir araya geldik. Çocuklarimizin eglencesi ve yüzlerindeki mutluluk ile dünyalar bizim oldu. Çamlideremiz ve tüm engelli vatandaslarimiz için sosyal belediyecilik anlayisiyla çalismaya devam edecegiz” diye belirtti.

Kaynak: İHA