Okullarin Açilmasina Günler Kala Plajlar Dolup Tasti

Kocaeli’nin gözde tatil merkezlerinden olan Kandira’nin plajlari, okullarin açilmasina kisa süre kala çocuklari ile birlikte tatil yapmak isteyen vatandaslarla dolup tasti. Istanbul ve çevre illerden gelen aileler, masmavi denizin keyfini çikardi.

Okullarin Açilmasina Günler Kala Plajlar Dolup Tasti
Kocaeli’nin Kandira ilçesinde bulunan sahiller, dogasi ve deniziyle tatilcilerin gözdesi oldu. Özellikle Istanbul, Sakarya ve Düzce’de sicaktan bunalan vatandaslarin tercihi Kandira sahilleri oldu. Hava sicakligi 30 dereceyi bulurken Kumcagiz Sahili’ni dolduran vatandaslar denizin tadini çikardi. Okullarin açilmasina kisa süre kala, havalarin sogumadan çocuklarini son bir kez daha sahile getiren aileler, denize girerek hem eglendi hem de serinledi. Yesil dogasi, mavi denizi ile dikkatleri üzerine çeken Kandira sahillerini dolduran vatandaslar bölgeyi çok sevdiklerini dile getirdi.

"Kandira’nin denizi ve kumu mükemmel"

Sakarya’nin Serdivan ilçesinden geldiklerini söyleyen Nurten Demir, "Günümüzü degerlendirmek için çocuklarla beraber denize geldik. Harika bir yer, denizi ve kumu mükemmel" diye konustu.



"Istanbul’dan çok fazla insan Kandira’ya geliyor"

Istanbul’da yasadiklarini fakat 12 yildir Kandira’nin Kumcagiz’da bulunan yazliklarina geldiklerini söyleyen Ismail Alsancak, "Kandira’nin denizi ve insanlarini seviyorum, dürüst insanlar. Adapazari ve Istanbul’dan çok fazla insan buraya geliyor. Özellikle Anadolu yakasi, Avrupa yakasi ve Silivri’den çok kisi Kandira’ya geliyor" dedi.

Kaynak: İHA