Manavgat'ta 30 Agustos'ta Sevval Sam Sahne Aldi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde, 30 Agustos Zafer Bayrami’nda düzenlenen fener alayinin ardindan, kutlama programi kapsaminda Sevval Sam sahne aldi.

Manavgat'ta 30 Agustos'ta Sevval Sam Sahne Aldi
Manavgat Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102’nci yilini fener alayi ve Sevval Sam konseriyle kutladi.

30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari, saat 20.00’de Manavgat Cumhuriyet Meydani’nda fener alayi yürüyüsüyle basladi.

Binlerce Manavgatli ellerinde Türk Bayraklari ve mesalelerle Cumhuriyet Meydani, Yapay Selale ve Ibrahim Sözen Caddesi üzerinden Atatürk Kültür Merkezi’ne ulasti. Coskulu marslar ve mesaleler esliginde Atatürk Kültür Merkezi’ne ulasan Manavgatlilar, muhtesem bir görüntü ortaya çikardi.

Sevval Sam, Karadeniz sarkilarini seslendirdi

Fener alayinin ardindan ünlü Sanatçi Sevval Sam Atatürk Kültür Merkezi önünde sahne aldi. AKM önünde toplanan kalabalik Sevval Sam’in performansiyla unutulmaz anlar yasadi. Sahne enerjisiyle izleyicileri kendine hayran birakan ünlü sanatçi, sevilen sarkilarla geceye renk katti. Sam; Hey Gidi Karadeniz, Bahçe Duvarindan Astim, Nar Danesi, Delalim, Kaslarin Karasina gibi sevilen parçalari seslendirdi. Konser, kent genelinde coskulu bir sekilde geçen 30 Agustos Zafer Bayrami’nin en özel anlarindan biri oldu.

“Zafer bizimdir”

Konser baslamadan hemen önce konusan Manavgat Belediye Baskani Dr. Niyazi Nefi Kara “Biz Atatürk gençligiyiz! Biz her zaman genç kalacagiz, yorulmayacagiz, durmayacagiz, bikmayacagiz. Nasil ki Atalarimiz bu ülkeyi düsmanlardan temizlemisse, nasil ki büyük önderimizin liderliginde tam bagimsiz Türkiye yolunda dört günde 500 kilometreyi yürüyüp Afyonkarahisar’dan Izmir’e kadar düsmani sürmüsse, biz de durmadan daha ileriye hep beraber yürüyecegiz. Her bayramda sizleri alanlarda gördükçe daha mutlu, daha onurlu ve daha gururluyuz. Atatürk’ümüz gençlerine güvendi ve Cumhuriyet’i gençlige emanet etti, bizlere emanet etti. Çünkü bize inandi, sizlere inandi. Atamiz; ‘Zafer, zafer benimdir diyenindir!’ der. Zafer bizimdir!” dedi.

Fener Alayina; Manavgat Belediye Baskani Dr. Niyazi Nefi Kara ile esi Hacer Ceyhan Kara, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatir, CHP Antalya Milletvekili Aliye Cosar, CHP Manavgat Ilçe Baskani Oykun Basar, belediye baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri, oda baskanlari, muhtarlar, basin mensuplari ve binlerce vatandas katildi.

Kaynak: İHA