Özyigit, Insu'da Vatandaslarla Bulustu
İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, 2025-2029 Stratejik Plan çalismalarini halkin dogrudan katilimi ve katkilariyla sekillendirdiklerini belirterek, "Vatandaslarimizin görüsleri bizim için yol göstericidir” dedi.

“Vatandaslarimizin görüsleri bizim için yol göstericidir”
Toplantida konusan Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, halkin fikirlerinin deger gördügü yönetim anlayisini temsil ettiklerini ve bu yönde çalistiklarini belirterek, “Bugün burada, sizlerle kentimiz için bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Görüs ve önerilerinizi dinlemek, ihtiyaç ve beklentilerinizi anlamak amaciyla düzenledigimiz bu toplantiya katiliminizdan dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Cumhuriyet demokrasidir, demokrasi ise sadece seçim dönemlerinde oy kullanmakla sinirli degildir. Demokrasi, halkin sesinin her zaman duyuldugu, her bir vatandasin fikirlerinin deger gördügü bir yönetim anlayisidir. Yenisehir Belediyesi olarak, bu anlayisi en iyi sekilde hayata geçirmek için buradayiz. Vatandaslarimizin görüsleri bizim için yol göstericidir, her biri degerlidir” ifadelerini kullandi.
“Türkiye’de ilk kez bir belediye stratejik planini halkin katilimiyla hazirladi.”
Katilimci stratejik plan hakkinda konusan Baskan Özyigit, “2019 yilinda göreve geldikten hemen sonra tüm mahallelerimizde toplantilar düzenledik, 5 bin 50 talep ve öneri aldik. Daha sonra kamu kurumlari, STK’lar ve üniversite temsilcilerinin katilimiyla çalistaylar düzenledik. Belediyecilik vizyonumuzu da ekleyerek, halkin görüsleri isiginda stratejik planimizi hazirladik. Türkiye’de ilk kez bir belediye stratejik planini halkin katilimiyla hazirladi. Bu uygulamamiz Türkiye’de birçok belediyeye örnek oldu. Simdi 2025-2029 Stratejik Planimizi da halkimizin dogrudan katilimi ve katkilariyla sekillendiriyoruz.” diye konustu.
Insu Mahalle Muhtari Sadettin Kök de mahalle sakinleri adina Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit’e düzenledikleri toplanti nedeniyle tesekkür etti.
Toplantida daha sonra vatandaslar söz alarak, mahallelerinin sorunlari hakkinda taleplerini ve önerilerini dile getirdi.
