Dördüncü Kattan Is Yerinin Tentesine Düsen Çocuk Agir Yaralandi

Karaman’da dördüncü kattaki evlerinin penceresinden zemindeki is yerinin tentesinin üzerine düsen 2 yasindaki yabanci uyruklu çocuk agir yaralandi.

Dördüncü Kattan Is Yerinin Tentesine Düsen Çocuk Agir Yaralandi
Olay, dün aksam saat 22.30 siralarinda Kirisçi Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan 4 katli apartmani son katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu oldugu ögrenilen 2 yasindaki A.M. isimli erkek çocugu ailesinden habersizce disari bakmak için sineklik takili olan pencereye çikti. Biranda yaslandigi sinekligin yerinden çikmasi üzerine küçük çocuk yaklasik 12 metre yükseklikten zemindeki is yerinin tentesinin üzerine düstü. Çocugun düstügünü fark eden ailesi hemen is yerinin tentesinin üzerine çikarak çocugu asagi indirdi ve durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Agir yaralanan çocuk çagrilan ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

“Kucaklarinda çocugu getirdiler”

Ayni apartmanda oturan Ismail Durmaz, “Çocuk 4. kattan dükkanin tentesinin üzerine düsmüs. Kapidan hizlica kosanlari görünce biz kavga var sandik. Geldigimizde tentenin üzerine çiktilar ve kucaklarinda çocugu getirdiler. Sonra ambulansa haber verildi ve ambulans çocugu hastaneye götürdü. Çocuk camin sinekligine dayanmis sonra sineklikle birlikte asagi düsmüs” dedi.

Olay yeri inceleme olayin yasandigi binada ve dairede inceleme yapti.

Olayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA