Sarikamis Kaymakami Aslantatar, Esnafi Ziyaret Etti

Sarikamis Kaymakami Enis Aslantatar, ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek onlarin sorunlarini dinledi ve is yerlerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Aslantatar, esnafin sorun ve sikintilari hakkinda bilgi aldi. Sorunlarin çözümü için önerilerde bulundu.

Sarikamis Kaymakami Aslantatar, Esnafi Ziyaret Etti
Esnafin ekonomik durumunu ve is kosullarini degerlendiren Aslantatar, "Esnafimizin ekonomik sürdürülebilirligini saglamak ve is yerlerini daha iyi hale getirmek bizim öncelikli hedeflerimiz arasinda yer aliyor. Sizlerin yasadigi sorunlari yerinde görmek ve çözüm önerilerimizi paylasmak adina buradayiz" dedi.

Kaymakam Aslantatar’in ziyareti, esnaf tarafindan memnuniyetle karsilandi. Ziyaret sirasinda, Kaymakam Aslantatar’in esnafla birebir görüsmeleri ve onlara çesitli tavsiyelerde bulunmasi ise dikkat çekti.

Kaymakam Aslantatar, esnafin taleplerini ve önerilerini dikkate alacaklarini, bu dogrultuda gerekli adimlari atacaklarini ifade etti.

Ziyaretin sonunda, esnafla birlikte çay içen Aslantatar, esnafin desteklenmesi ve ilçedeki ekonomik canliligin artirilmasi adina her türlü çabayi göstereceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA