Yilmaz, Sehitkamil'in Dört Bir Yanina Ziyaretler Gerçeklestirdi

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, sabahin erken saatlerinde basladigi mesaisini, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.

Yilmaz, Sehitkamil'in Dört Bir Yanina Ziyaretler Gerçeklestirdi
Tüm gün boyunca Sehitkamil’in farkli noktalarina ziyaretler gerçeklestiren Baskan Umut Yilmaz, yerel sorunlara çözüm üretmek için yogun çaba harcadi. Baskan Yilmaz, sorunlari yerinde dinledi ve çözüm önerileri gelistirdi.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Erhan Adem, Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Orhan Saribal, Tekirdag Milletvekili Ilhami Özcan Aygun ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Il Baskanligi’nda düzenlenen toplantiya katilan Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, burada il baskanligi yöneticileriyle istisarelerde bulundu.

Ayakkabicilar Odasi ziyareti

Toplanti sonrasi ziyaretlerine hiz kesmeden devam eden Baskan Umut Yilmaz’in ilk duragi Gaziantep Ayakkabicilar Esnaf ve Sanatkârlar Odasi oldu. Oda Baskani Mehmet Emin Ince ile bir araya gelen Yilmaz, sektördeki son durum hakkinda bilgi aldi ve ayakkabi üreticisi emekçilerin sorunlarini dinledi. Baskan Yilmaz, isçilerle birlikte çalisarak, ayakkabi üretti.

Egitime destek

Egitim alaninda incelemelerde bulunmak üzere Mehmet Cevdet Urgan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Baskan Yilmaz, Sehitkamil Belediyesi tarafindan okulda gerçeklestirilen temizlik çalismalarini yerinde inceledi. Egitimin toplumun temeli oldugunu belirten Yilmaz, ögrencilerin saglikli ve temiz bir ortamda egitim görmesi için çalismalarin sürecegini vurguladi.

Baskan Yilmaz’in bir sonraki duragi, Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Subesi oldu. Burada dernek üyeleri ve yurttaslarla bulusan Yilmaz, Alevi kültürünün zenginligine vurgu yaparak, toplumsal birlik ve beraberlik mesajlari verdi. “Gaziantep’te her kesimle iç içe olmaya, onlarin taleplerini dinlemeye ve birlikte çözüm yollari gelistirmeye devam edecegiz,” diyen Yilmaz, Alevi toplumunun kültürel mirasini koruma ve yasatma konusunda belediyenin desteginin sürecegini kaydetti.

Tilkiler Köyü Dayanisma Dernegi ziyareti

Günün ilerleyen saatlerinde Tilkiler Köyü Dayanisma Dernegi’ni ziyaret eden Baskan Yilmaz, dernek üyeleriyle sorunlarini ve gelecekteki projeleri degerlendirdi.
Kaynak: İHA