Karisini 30 Biçak Darbesiyle Öldürmesine Oglu Sahit Olmus

Konya’da kendisini aldattigini ileri sürdügü bosanma asamasindaki esini 30 biçak darbesiyle öldüren cani kocanin cinayeti otomobilde bulunan engelli oglunun bulundugu sirada isledigi, zanliya daha önce esine karsi siddet uyguladigi gerekçesiyle uzaklastirma karari verildigi ögrenildi. Cinayete kurban giden kadinin olay öncesi KADES uygulamasi üzerinden polisi çagiracagini söyledigi, uygulamayi kullanamadan öldürüldügü belirlendi.

Karisini 30 Biçak Darbesiyle Öldürmesine Oglu Sahit Olmus
Olay, geçtigimiz Çarsamba günü aksam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soförlük yapan Bekir Durmaz, ayrilik asamasindaki esi Elif Durmaz’i çocuklara alisveris yapmak için çagirdigi otomobil içerisinde çikan tartisma sonrasi engelli oglunun da araçta bulundugu sirada 30 biçak darbesiyle öldürdü. Esini öldürdügü araçla çevrede gördügü vatandaslardan karakolun yerini sorarak beraber karakola giden Bekir Durmaz gözaltina alindi. Zanli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Katil zanlisi Bekir Durmaz, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil zanlisi ilk esi evi terk edince kuma olarak yasadigi Elif Durmaz’a resmi nikah kiymis

Katil zanlisi Bekir Durmaz’in baska biri ile evliyken çocugu olmadigi gerekçesiyle 2003 yilinda kuma olarak Elif Durmaz ile yasamaya basladigi, esinin evi terk etmesi üzerine 2012 yilinda Elif Durmaz ile resmi nikah yaptigi belirlendi. Çiftin evliliklerinden 3 çocugu olurken, yasadiklari sorunlarin ardindan anlasmali bosanma konusunda anlasamamalari nedeniyle Bekir Durmaz’in çekismeli bosanmak üzere avukati araciligiyla islemleri baslattigi ögrenildi.

11 yasindaki çocuklari olaya sahit olmus

Olay günü Bekir Durmaz’in yeni tuttugu evi gösterdigi Elif Durmaz’in, o evde yasamayacagini belirtmesinin ardindan katil zanlisinin evde yasamaya ikna ettigi, olaydan önce ise ev ve çocuklar için alisveris yaptiklari belirlendi. Bekir Durmaz’in alisveristen döndükten sonra tartistiklari esnada araçta 11 yasindaki zihinsel engelli ogullari Ö.D.’nin de oldugu ve olaya sahit oldugu ögrenildi.

Cinyatete kurban giden kadin KADES uygulamasini kullanamadan öldürülmüs, katil koca karakolun yolunu sasirinca gördügü kisilere sormus

Daha önce de esiyle tartismalari oldugu ve uzaklastirma karari aldiklari ögrenilen katil zanlisi Bekir Durmaz, "Daha önce de tartismalarimiz oldu. O zaman bu konudan da tokat atmisligim olmustu. Bir kere de çay sehpasini onun üzerine attim. Sonrasinda da evden uzaklastirma almistim. Alisveristen döndükten sonra tartistik. Baska birini sevdigini söyledi bana, KADES uygulamasi üzerinden polis çagiracagi ve beni evden attiracagini söylemesi üzerine kendimi kaybettim. Aldigim biçagi Elif’e salladim, birkaç kere daha vurdum. Karakolun yolunu sasirinca kaldirimda gördügüm kisiye yolu sordum. Sonra polis merkezinin önüne giderek teslim oldum. Yolda nefes aliyordu sonrasini bilmiyorum" seklinde anlatti.
Kaynak: İHA