Digor'da Köylere Kilitli Parke Tas Yol Yapimi Sürüyor

Digor’da yakalasan köy içi yollarda kilitli parke tas yol yapimi araliksiz sürüyor. Kaymakam Hasan Musab Okatan, yol yapimi devam eden köylerde bir takim incelemelerde bulunarak yetkilerden bilgi aldi.

Digor'da Köylere Kilitli Parke Tas Yol Yapimi Sürüyor
Kars’in Digor ilçesinde, kirsal bölgelerin altyapisini güçlendirmek amaciyla köylere kilitli parke tas yol yapimi sürüyor. Ilçeye bagli Kocaköyde Ilçe Özel Idare Sefligi’nce yapimi devam eden yol çalismasini inceleyen Okatan, çalisanlarla birlikte parke tas dösedi. Yapilan yolunun Kocaköye hayirli olmasi dileklerinde bulundu.

Ilçe Kaymakamligi ve Özel Idare Sefligi tarafindan yürütülen çalismalar, köylerin ulasim kalitesini artirmayi ve yasam standartlarini yükseltmeyi hedefliyor.

Kocaköy’de yapilan yol yapim çalismalarinin hizla ilerlemesinden vatandaslardan memnuniyet duyuyor. Yol tamamlandiginda, köylerin merkezlerle olan baglantisinin güçlenecegi ve ulasim konforunun artacagi öngörülüyor.

Yetkililer, çalismalarin hava sartlarina bagli olarak ilerleyecegini ve yol yapimin planlandigi sürede tamamlanmasi için çaba gösterilecegi kaydetti.

Kaynak: İHA