Bakan Uraloglu Kayseri Valiligi'ni Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve programlara katilmak üzere Kayseri’ye gelen Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, beraberindeki heyet ile birlikte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makaminda ziyaret etti.

Bakan Uraloglu Kayseri Valiligi'ni Ziyaret Etti
Valilik binasina gelisi sirasinda Bakan Uraloglu’nu Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardimcilari Abdullah Kalkan, Adnan Türkdamar, Semseddin Erkaya, Ömer Tekes, kamu kurum ve kurulus temsilcileri ve il protokolü karsiladi. Valilik önünde yapilan karsilamanin ardindan Valilik Seref Defteri’ni imzalayan Bakan Uraloglu, valilik makaminda Vali Çiçek ile bir süre görüstü.

Kayseri’ye ve valilige yapmis oldugu ziyaretten dolayi memnuniyetini ifade eden Vali Gökmen Çiçek de, Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’na ticaret ve sanayi kenti olan ilimizin yatirimlari ve devam eden projeler hakkinda bilgiler verdi.

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nun valilik ziyaretine, AK Parti Genel Baskanvekili Mustafa Elitas, TBMM Milli Savunma Komisyon Baskani Sayin Hulusi Akar, Kayseri Milletvekilleri Murat Cahit Cingi, Sayin Bayar Özsoy, Saban Çopuroglu, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ile kamu kurum ve kuruluslarinin yöneticileri eslik etti.

Ziyaretin ardindan Bakan Uraloglu, diger programlarina katilmak üzere valilikten ayrildi.
Kaynak: İHA