Tüketiciler Birligi'nden Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Hakkinda Suç Duyurusu

Tüketiciler Birligi Genel Baskani Mahmut Sahin, maymun çiçegi virüsü ile ilgili TV kanallarinda asi karsitlarina iliskin sözleri nedeniyle Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkinda suç duyurusunda bulunduklarini söyledi. Sahin, "Bilimle hiçbir alakasi yok. Asi sirketleri ile bagi bilinen, ortaya çikan bu insan geçen gün bir açiklama yapti ve öyle bir hadsizlik yapti ki, devlete talimat verdi" dedi.

Tüketiciler Birligi'nden Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Hakkinda Suç Duyurusu
Kayseri Adalet Sarayi önünde basin açiklamasi düzenleyen Tüketiciler Birligi Baskani Mahmut Sahin, Enfeksiyon Hastaliklari Dernegi Baskani Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’in maymun çiçegi virüsü hakkinda "Eninde sonunda maymun çiçegi çikacak, devlet su asi karsitlarini biran önce sustursun” sözlerinden dolayi suç duyurusunda bulunduklarini söyledi.

Sahin, "Bundan 4 sene önce bu millete bir pandemi yasattilar. Bilim insani kiliginda küreselcileri de arkasina alarak yalanlarla insanlarin korkusunu istismar ederek, hiçbir bilimsel altyapisi olmadan sadece ölüm korkusuyla bize bir pandemi yasattilar. Insanlara ’Öyle bir hastalik geldi ki, bu öldürüyor’ dediler. Film sahnesinden aldiklari görüntülerle ayaktayken düsüp ölenler, ’Bu hastalik öyle bir hastalik ki kagit paradan bulasiyor, havada mikrobu günlerce asili kaliyor, denk gelirseniz hasta olur ölürsünüz, markette aldiginiz posetten, tokalasmadan bulasiyor’ dediler. Insanlarin korkusunu istismar ederek, korkuttuktan sonra rahat yöneteceklerini bildikleri için korku ve panik pompalayarak bize pandemi yasattilar. Bu pandemi asi için mi çikti, yoksa asi pandemi için mi çikti. O korkuyla gerçekler gizlendi, insanlarin akli selim düsünmesinin önüne geçildi ve bize öyle seyler yasattilar ki. Bu milletin polisine turistler rahat etsinler diye bu milleti denizden çikarma görevi üstlendirdiler. Aksam yataga girecek kari kocayi arabada çapraz oturttular, yan yana oturamazsiniz dediler. Polislere ceza kestirdiler. Sagligimizin temeli olan oksijenden agzimiza çaput baglayarak bizi mahrum ettiler. Bunu polis zoruyla yaptilar. Dagin tepesinde inek otlatan kadina ’agzina çaput baglayacaksin’ diye zorladilar. Bunlarin hiçbiri bilimsel degildi. Pandemi bir saglik sorunu degil, zeka testiydi. Bu ülkeyi, bu milleti zeka testinden birakmanin göstergesiydi. Bunu basaranlar simdi ’maymun çiçegi hastaligi geliyor, bu daha ölümcül’ diyerek yine medyada sabah aksam günde 10 kanala çikip korku pompalayarak, bilimsel hiçbir temeli olmayan bir hastaligi yutturmak için çiktilar" ifadelerini kullandi.

Ceyhan’in bilimle bir alakasi olmadigini, sadece ölüm korkusu pompaladigini kaydeden Sahin, "Mehmet efendi diye birisi var. Her gün sadece ölüm korkusu pompaliyor. Bilimle hiçbir alakasi yok. Asi sirketleri ile bagi bilinen, ortaya çikan bu insan geçen gün bir açiklama yapti ve öyle bir hadsizlik yapti ki, devlete talimat verdi. Eninde sonunda maymun çiçegi asisi yapilacakmis. Niye, çünkü kafaya koydular, asiyi yapacaklar. Onun için pandemi ilan ediyorlar. Pandemi oldugu için asi yapilmiyor. Bu gerçekleri millet gördü. Artik maymun çiçegi yok Mehmet efendi, maymunun gözü açildi. Ilk zamanki pandemide asiya karsi çikan bir avuç insandik ama su anda o pandeminin vermis oldugu sikintiyi yasayan milyonlarca insan var. Kalp krizleri, pihti atmalari, turbo kanserler ve bir sürü durum. Su anda maymun çiçeginin belirtileri de o asinin yan etkileridir. O yan etkileri gizlemek için bas bas bagiriyorlar ama bunlarin hepsi ortaya çikacak. Devlete talimat veren bu adam hesabini yargi önünde ve mahseri mizanda verecek. ’Eninde sonunda maymun çiçegi çikacak, devlet su asi karsitlarini biran önce sustursun’ diyor. Onlar biz oluyoruz ama artik sadece biz degiliz. Milyonlarca insan bu konuya uyandi. Artik kimse o küreselcilerin, asi sirketlerinin o sivilarini vücuduna enjekte ettirmeyecek. Bunun içinde bizim milletimizin polisini ve askerini kullanamayacaklar. Hakkinda ’yaniltici bilgi ile insanlari korku ve panige sevk etmek’ suçundan suç duyurusunda bulunduk. Seninle yargida da görüsecegiz Mehmet efendi. Bu o kadar basit degil. Bu milleti böyle hizaya getiremezsiniz. Sizin ve küreselcilerin hedefi ugruna bu millet asla kurban olmayacak" diye konustu.

Kaynak: İHA