Karisini Otomobil Içerisinde Öldüren Sahis Tutuklandi

Konya’da ayrilik asamasindaki karisini otomobil içerisinde çocugunun yaninda biçaklayarak öldüren zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Karisini Otomobil Içerisinde Öldüren Sahis Tutuklandi
Olay, dün aksam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bekir Durmaz ayrilik asamasindaki esi Elif Durmaz’i arayarak çocuklarinin ihtiyaci için alisverise gitmek istedi. Kiz kardesinin evinde yasayan Elif Durmaz, esinin teklifini kabul etmesinin ardindan çocugu ile beraber esi Bekir Durmaz’in 42 ADD 102 plakali otomobiline bindi. Daha sonra ikili arasinda kiskançlik nedeniyle tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda sürücü Bekir Durmaz yaninda bulunan biçakla Elif Durmaz’i çocugunun gözü önünde vücudunun çesitli yerlerinden biçakladi. Elif Durmaz araç içerisinde hayatini kaybetti. Bekir Durmaz daha sonra aracinda esinin cenazesiyle Özalkent Polis Merkezine giderek teslim oldu. Polislere esini biçakladigini söyleyen Bekir Durmaz gözaltina alindi.

Zanli koca Bekir Durmaz, emniyetteki ilk ifadesinde, "Esimle ayrilik asamasinda oldugumuz için bir süredir ayri yasiyorduk. Çocuklarin ihtiyaci için alisverise çiktik. Bu sirada kiskançlik nedeniyle kavga çikti. Yanimda bulunan biçakla biçakladim. Daha sonra en yakin karakola giderek olayi anlattim" dedigi ögrenildi.

Zanli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Katil zanlisi Bekir Durmaz, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA