Karabük'te Hapis Cezasi Bulunan 10 Kisi Yakalanarak Cezaevine Gönderildi

Karabük’te Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan düzenlenen operasyonlarda haklarinda çesitli suçlardan aranmasi bulunan 14 kisi yakalanirken, sahislardan 10’u islemlerinin ardindan cezaevine konuldu.

Karabük Valiligi, 4-8 Temmuz 2024 tarihleri arasinda Il Emniyet Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen uygulama ve faaliyetler ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Emniyet güçleri tarafindan, aralarinda FETÖ’ye üye olmak gibi çesitli suçlardan aramasi olan 14 kisinin yakalandiginin belirtildigi açiklamada, "FETÖ’ye üye olmak suçundan 3 yil 6 ay hapis cezasi bulunan N.D. ile 2 yil 1 ay hapis cezasi olan S.D. ile birlikte 4 yil 2 ay hapis cezasindan hirsizlik suçundan aranmasi olan N.G. ve H.Ç., silahli yagma suçundan aranmasi olan M.D., Vergi Usul Kanununa muhalefet suçundan aranan D.U., kasten yaralama suçundan aranan R.B., 2 yil hapis cezasi bulunan ve silahla tehdit suçundan aranan N.K., iftira suçundan 1 yil cezasi bulunan R.A. ve hirsizlik suçundan 1 yil 3 ay hapis cezasi ile aranmasi olan K.F. ile birlikte toplam 10 sahis gerekli islemlerin ardindan tutuklanarak Ceza Infaz Kurumuna teslim edilmistir. Diger 4 sahis ise ifadelerinin ardindan serbest birakildi" denildi.
Kaynak: İHA