Battalgazi'de 30 Kilometre Sathi Asfalt Serimi Gerçeklestirdi

Battalgazi Belediyesi, Hasircilar, Alacakapi ve Serintepe Mahallelerinde toplam 30 kilometrelik sathi asfalt serimi çalismasi gerçeklestirdi. Mahalle sakinleri uzun süredir toz toprak içinde kalan yollarinin düzeltilmesi için belediyeye talepte bulunmustu. Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü yaptigi çalismayla bu mahallelerde yol sorununu çözdü.

Battalgazi'de 30 Kilometre Sathi Asfalt Serimi Gerçeklestirdi
Hasircilar Mahallesi Muhtari Basri Türkes, yapilan çalismalarin ardindan Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin ve Fen Isleri Müdürü ile personeline tesekkürlerini iletti. Türkes, "Mahallemizin yollari çok sikintili bir haldeydi. Toz topraktan geçilmiyordu. Bizler de Battalgazi Belediye Baskanimiz Bayram Taskin’a talebimizi ilettik. Sag olsun o da Fen Isleri Müdürüne talimat verdi ve yollarimizi yaptilar. Mahallemizin ihtiyaçlarinin giderilmesi noktasinda Battalgazi Belediyesi her zaman yanimizda oldu. Tekrardan baskan ve ekibine mahallemiz adina çok tesekkür ediyorum" dedi.

Baskan Bayram Taskin ise yaptigi açiklamada, "Mahallelerimizin ihtiyaçlarini karsilamak ve yasam kalitesini artirmak adina yürüttügümüz bu çalismalar bizim için son derece önemlidir. Mahalle sakinlerinin memnuniyetini saglamak amaciyla ekiplerimiz yogun bir çaba gösterdi. Bundan sonra da mahallelerimizin ihtiyaçlarina duyarlilikla yaklasmaya devam edecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA