Çameli Elmali Kadin Kooperatifinde Yeni Yönetim Belli Oldu

Çameli Elmali Kadin Kooperatifi genel kurul toplantisi gerçeklestirdi. Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan’in da katilim sagladigi toplantida, kooperatifin yeni yönetim kadrosu belirlendi.

Çameli Elmali Kadin Kooperatifinde Yeni Yönetim Belli Oldu


Çameli Elmali Kadin Kooperatifi Genel Kurul toplantisi, Belediye Baskani Cengiz Arslan’in katilimiyla gerçeklesti. Toplantida, kooperatifin gelecegi için önemli kararlar alindi ve yeni yönetim kadrosu belirlendi. Mevcut baskan Firdevs Eris, üyelerin oylariyla güven tazeleyerek yeniden baskanliga seçildi. Yapilan seçimin ardindan yönetim kadrosunda degisiklik yapan Baskan Eris, Nezahat Dikilitas’i baskan yardimciligi görevine getirilerek yönetim ekibini güçlendirdi.

Yeni yönetime görevlerinde basarilar dileyen Çameli Belediye Baskani Arslan; “Çameli Elmali Kadin Kooperatifi aldigi bu yeni kararlarin ve yönetim degisikliginin, kooperatifin basarisina büyük katki saglayacagina inaniyoruz. Çameli Belediyesi olarak üreten, çalisan ve emek veren kadinlarimizin her zaman yanindayiz. Ekonomik ve sosyal hayatta daha güçlü bir yer edinmeleri için her türlü destegi vermeye devam edecegiz. Kooperatifimize hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA