Özlemini Çektigi Beyaz Gelinligi 56 Yil Sonra Giydi

Kusadasi’nda yasayan Mustafa Günes ve Güllü Günes çiftinin, 56 yil önce dünya evine girerken maddi imkansizliklar nedeniyle düzenleyemedikleri dügün hayallerini Belediye Baskani Ömer Günel gerçek yapti. Dügünde yillardir özlemini çektigi beyaz gelinligini giyip, havaya çiçek buketi firlatan Güllü Günes, “Bugün o kadar mutluyum ki duygularimi ifade edecek kelimeler bulamiyorum” dedi.

Özlemini Çektigi Beyaz Gelinligi 56 Yil Sonra Giydi


Kusadasi’nda 1968 yilinda evlenen ancak maddi sartlar nedeniyle o tarihte dügün yapamayan 5 çocuk sahibi Mustafa Günes (79) ve Güllü Günes (75) çiftinin hayallerini 56 yil sonra Baskan Ömer Günel gerçeklestirdi. Bu kapsamda Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Kusadasi Cemevi’nde dügün töreni düzenlendi.

Dügüne Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Belediye Meclis Üyesi Aysegül Dagli, Kusadasi Kent Konseyi Baskani Mustafa Ünver, Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Kusadasi Subesi Baskani Erdal Kilinç ve çok sayida davetli katildi.

Dügünde gerçeklestirilen sembolik nikah kiyma töreninde çift, dünya evine girmenin heyecanini yeniden yasadi. Imzalarin atilmasinin ardindan Baskan Ömer Günel, çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi. 56 yildir hasretini çektigi beyaz gelinligi giymenin sevincini yasayan Güllü Günes de havaya çiçek buketi firlattiktan sonra esi Mustafa Günes ile birlikte dans etti.

“Duygularimi anlatacak kelime bulmiyorum”

Yillardir gelinlik giymek istedigini belirten Güllü Günes, “Ilk evlendigimiz zamanlarda dügün yapacak imkanimiz yoktu. Gelinlik giymek hep içimde kaldi. Baskanimiz vesilesiyle bugün bu hayalim gerçeklesti. O kadar mutluyum ki duygularimi ifade edecek kelime bulamiyorum. Baskan Ömer Günel’e çok tesekkür ederim” dedi.



“Esim gelinlik görünce hep gözleri dolardi"

Evlendikleri ilk günkü gibi heyecanli hissettigini dile getiren Mustafa Günes ise, “Evlendigimizde bir dügünümüz olamadi. Esim hiç gelinlik giymemisti. Televizyonda gelinlik giyen birini görünce bile gözleri dolardi. Seçim döneminde Baskan Ömer Günel’e durumu anlattigimizda bize söz vermisti. Bugün bu sözünü tuttu, bizleri çok mutlu etti. Gerçekten hem çok heyecanliyim hem de duygu dolu bir gün geçiriyorum. Baskan Ömer Günel’e hayalimizi gerçeklestirdigi için tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA