Yesiltepe Cami Ve Kuran Kursu'nun Tamamlanmasi Için Hayirseverlere Destek Çagrisi

Yesiltepe’de 2014 yilinin sonlarina dogru temeli atilan Yeni Yesiltepe Cami ve Kuran Kursu’nun yapim süreci 10 yildir devam ediyor. Caminin yaptirma ve yasatma dernek baskani Mustafa Pasahan, caminin tamamlanabilmesi için hayirseverlere çagrida bulundu.

Yesiltepe Cami Ve Kuran Kursu'nun Tamamlanmasi Için Hayirseverlere Destek Çagrisi
Yeni Yesiltepe Cami’sinin insaatinin hizla ilerlemesi için hayirseverlerin destegine ihtiyaç duyduklarini belirten Cami ve Kuran Kursu’nun Dernek Baskani Mustafa Pasahan, caminin tamamlanabilmesi için tüm hayirseverlere çagrida bulundu. Pasahan, "Camimizin tamamlanmasi, bölgemiz ve cemaatimiz için büyük önem tasiyor. Hayirseverlerin destekleriyle camimizi en kisa sürede tamamlayip, halkimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Yesiltepe Cami ve Kuran Kursu’nun tamamlanmasi, hem bölgede yasayanlarin ibadet ihtiyaçlarini karsilamak hem de bölgedeki egitim faaliyetlerini desteklemek amaciyla büyük bir adim olacak” ifadelerine yer verdi.

Camide suanda bodrum katin tamamlanmasi ile namazlarin burada kilindigini belirten Pasahan, cami insaatinin bugünlere gelmesinde emegi olan tüm hayirseverlere de tesekkür etti. Deprem sonrasi agir hasarli olan bazi camilerin de malzemelerini aldiklarini ifade eden Pasahan, Cami ve Kuran Kursu’nun tamamlanabilmesi için hayirseverlerin yardimlarini beklediklerini söyledi.



Pasahan, "Gönül veren herkesin katkisiyla camimizi en güzel sekilde bitirmek ve tüm topluma hizmete sunmak istiyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA