Tiyatrocular, Çevre Temizligine Dikkat Çekti

Tunceli’de, belediye ve Oyun Degirmeni tiyatro grubu oyunculari, çevre temizligine dikkat çekmek amaciyla vücutlarina astiklari çöplerle sokaklari gezerek duyarlilik çagrisinda bulundu.

Tiyatrocular, Çevre Temizligine Dikkat Çekti
Tunceli’de, bu yil 22’nicisi düzenlenen Munzur Kültür ve Doga Festivali devam ederken belediye ve Oyun Degirmeni tiyatro grubu oyunculari, gerek kent sakinlerine gerekse de festivale katilanlara yönelik etkinlik gerçeklestirdi. Vücutlarina çöpler asan tiyatrocular sokaklarda gezerek çevreyi temiz tutma çagrisinda bulundu.

Vatandaslarin da alkislarla destek verdigi etkinligi gerçeklestiren tiyatro yönetmeni Yilmazcan Sare, ’’Kentimiz son derece güzel bir dogaya sahip. Özellikle yaz dönemlerinde çok sayida insan burayi ziyaret ediyor. Maalesef zaman zaman burada yasayanlarin zaman zaman da disaridan gelen insanlarin dogaya karsi yeterince duyarlilik göstermediklerine tanik oluyoruz. Biz de bu konuya dikkat çekmek için böyle bir etkinlik gerçeklestirdik. Umuyorum bir nebze de olsa çevremizin temiz tutulmasina katkimiz olur” dedi.

Kaynak: İHA