Melikgazi Belediyesi YKS Kursu Kayitlari Basladi

Üniversite hayali kuran gençlere 2024-2025 egitim ögretim yili boyunca Melikgazi Belediyesi tarafindan hizmet verecek olan YKS hazirlik kursu kayitlari basladi.

Melikgazi Belediyesi YKS Kursu Kayitlari Basladi
Her yil oldugu gibi önümüzdeki egitim ögretim yilinda da ögrencilere verilecek olan üniversiteye hazirlik kursu kayitlarinin basladigini belirten Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, “Gelecegimizin teminati olan gençlerimize yardimci olmak için dört farkli sosyal tesisimizde verecegimiz üniversiteye hazirlik kurslarinin kayitlari basladi.

YKS kurslarimizda tüm alanlar dahil olmak üzere dersleri ücretsiz bir sekilde verecegiz. Bransinda uzman ögretmenlerimizle birlikte kiymetli gençlerimizin üniversite hayaline yardimci olmayi hedefliyoruz. Ildem, Tinaztepe, Danismentgazi ve Necip Fazil Kisakürek Sosyal Tesislerimizde programladigimiz YKS kurslari Eylül ayinda baslayacak olup hafta içi günlerinde düzenlenecek. Lise diplomasi olan bütün ögrencilerimiz YKS kurslarimiza kaydini yaptirabilecek. Kurslarimizda ögretim görmek isteyen ögrencilerimizin kayit tarihini geçirmemeleri gerekmektedir. Tüm ögrencilerimize zihin açikligi ve basarilar diliyor, üniversiteye hazirlik kurslarimizin hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA