Bolu'da Ulusal Tenis Turnuvasi Basladi

Bolu’da Karaçayir açik ve kapali tenis kortlarinda 22 ilden gelen sporcularin katilimiyla Ulusal Tenis Turnuvasi basladi.

Bolu'da Ulusal Tenis Turnuvasi Basladi
Türkiye Tenis Federasyonu, Bolu Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, ve Abant Tenis Kayak Spor Kulübü’nün ortaklasa düzenledigi ulusal tenis turnuvasi, Bolu’da basladi.

Turnuvaya 13 yas ve üzeri 72 erkek ve 39 kadin sporcunun katildi.

Kibris, Tekirdag, İçel, Kocaeli, Mugla, Istanbul, Samsun, Düzce, Bursa, Antalya, Ankara, Eskisehir, Sinop, Malatya, Mardin, Izmir, Siirt, Kütahya, Sanliurfa, Zonguldak, Sakarya ve Bolu gibi birçok ilden sporcular bu heyecana ortak oluyor.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Emrullah Güler, turnuva ile ilgili yaptigi açiklamada, Bolu Valiligi’nin destegiyle spor altyapisinin güçlendirildigini ve sporun tabana yayilmasi adina ciddi çalismalar yapildigini belirtti.

Güler, Bolu’nun tenis alaninda önemli bir merkez haline gelmesi için çalistiklarini ifade ederek, turnuvaya katilacak tüm sporculara basarilar diledi.

Abant Tenis Kayak Spor Kulübü Baskani Ahmet Ulusoy ise, Bolu’nun 1999 yilindan bu yana tenis sporunda büyük bir ilerleme kaydettigini vurguladi. Ulusoy, Bolu’nun ulusal platformda en iyi sekilde temsil edildigini belirterek, turnuvaya katilim gösteren tüm sporculara, antrenörlere ve katki saglayan herkese tesekkür etti. Bu prestijli turnuvanin, spor turizmi ve sporcu yetistirilmesine önemli katkilar saglamasi bekleniyor. Tüm halkin bu özel turnuvayi izlemeye davet edildigi etkinlikte, Bolu’nun tenis sporundaki basari grafigini daha da yukarilara tasimasi hedefleniyor.
Kaynak: İHA