'Üsküdar'a Gelir Iken' Etkinlikleri Coskuyla Basladi

Üsküdar Belediyesi tarafindan düzenlenen ve her persembe Üsküdar sahilinde gerçeklesecek olan, vatandaslari müzik, renkli stantlar, el emegi üretimler ve sokak lezzetleriyle bulusturan "Üsküdar’a gelir iken" etkinlikleri büyük bir coskuyla basladi.

'Üsküdar'a Gelir Iken' Etkinlikleri Coskuyla Basladi
Üsküdar Belediyesi tarafindan Üsküdar’in kültürel hayatina katki saglamak, Üsküdarlilarin güzel vakit geçirmesi amaciyla düzenlenen etkinlikler kapsaminda, Üsküdar sahilinde düzenlenen "Üsküdar’a Gelir Iken" etkinlikleri ’Dj Bey’ performansiyla basladi.

Üsküdar sahilde kurulan renkli stantlarda üreten kadinlarin el emegi göz nuru isleri ve kadinlarin kalite kazandirilmis el ürünlerini satisa sundugu "KÜP" standi ile Milli Egitim Bakanligi onayli kursiyerlerin emeklerinin bulundugu "ÜSMEK" standi ve sosyal sorumluluk projesi kapsaminda olusturulan down sendromlu gençlerin servis elemani olarak çalistigi "Tebessüm Kahvesi" standi da yerini aldi. Yapilan etkinlige Üsküdar Belediye Baskani Sinem Dedetas da katilim gösterdi. Vatandasin yogun sevgisiyle karsilanan Baskan Dedetas, kürsü konusmasinin ardindan stantlari ziyaret etti. Ayrica, her persembe devam edecek etkinlikte, farkli lezzetler ve farkli müziklerin Üsküdarlilarin begenisine sunulacagi belirtildi.

"Omuz omuza güzel bir Üsküdar insa edecegiz"

Etkinlige katilan Üsküdar Belediye Baskani Sinem Dedetas, "Sizi karsilamak istiyoruz. Hafif bir müzikle, yeme içme alanlarimizla. Tebessüm kafemiz ve ÜSMEK’imiz ile kadin emegini güçlendirmek için satislari artirmak için de bu tür çalismalari yürütüyoruz. En öncelikli bir araya gelme noktalarimizi artirmak için, beraberce hayati biraz daha yasamak için bu etkinliklerimizi yapiyoruz. Alanlarimizda sizden gelecek geri bildirimlere göre de alanin genisletilmesi, etkinligin içeriginin degistirilmesi hepsine açigiz. Lütfen bize geri bildirim yapin. Bu etkinliklerimizi artarak sürdürmek istiyoruz. Pek çok sorunla ugrasiyoruz. Ama arada bir yasadigimizi hissedelim, birlikte olalim, enerjimizi arttiralim diye böyle ufak sürprizler hazirlamaya devam edecegiz. Üsküdar’in tüm renkleriyle, tüm sesleriyle var olabilmesi için el ele komsu kültürüyle omuz omuza güzel bir Üsküdar’i insa edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA