(Özel) Bandirma'da Trafik Denetimleri Hiz Kazandi

Baliesir’in Bandirma ilçesinde, Bandirma Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Trafik ekiplerinin ticari taksi ve motosiklet sürücülerine karsi denetimleri hiz kazandi.

(Özel) Bandirma'da Trafik Denetimleri Hiz Kazandi
Bandirma Ilçe Emniyet Müdürlügü, Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleriyle birlikte yaya ve sürücüleri bilgilendirme amaciyla denetimlerini artirdi. Bandirma Cumhuriyet Caddesi’nde gerçeklestirilen kontrollerde emniyet kemeri, cep telefonu kullanimi ve evrak kontrolleri titizlikle yapildi. Kurallara uymayan sürücülere cezai islem uygulanirken, trafige uygun olmayan araçlara da para cezasi kesildi.

Ticari faaliyet gösteren araçlarin kontrolü ve kurallara uyup uymadigi polis ekiplerince incelendi. Ayrica soförlerin sürücü belgeleri ve SRC belgeleri kontrol edildi. Motosiklet sürücülerinin de evrak kontrolleri yapilarak kurallari ihlal eden ticari taksi sürücüleri ve motosiklet sürücülerine cezai islem uygulandi. Bandirma Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler, bu tür denetimlerin Bandirma’nin muhtelif yerlerinde devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA