Minikler Hem Egleniyor Hem Ögreniyor

Tepebasi Belediyesi tarafindan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezleri’nde düzenlenen oyun ve beceri grubuna katilan çocuklar hem egleniyor hem de ögreniyor.

Minikler Hem Egleniyor Hem Ögreniyor
Tepebasi Belediyesi, düzenledigi çok sayida faaliyet ile Eskisehirli çocuklar için kendilerini gelistirecekleri imkanlar sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Esentepe Çocuk Sanat ve Kültür Merkezinde 36-57 aylik çocuklar için düzenlenen oyun ve beceri grubu etkinlikleri de yogun katilim ile sürüyor. Oyun ve beceri grubuna katilan çocuklar, uzman egitmenler esliginde oynadiklari oyunlarla hem ögreniyor hem kesfetmenin keyfini yasiyor hem de arkadaslariyla sosyallesiyorlar.

Özgüven kazaniyorlar

Ayrica Tepebasi Belediyesi’nin 29 farkli merkezde ve 13 bransta çocuklara yönelik gerçeklestirdigi Yaz Dönemi Çocuk Kurslari çerçevesinde Esentepe Belde Evi’nde düzenlenen jimnastik kurslari da yogun katilimla gerçeklestiriliyor. 8-9 yas arasi 23 çocugun katildigi jimnastik kursu, çocuklarin bedensel ve zihinsel gelisime katkisi, durus bozukluklarinin düzelmesi, sosyal faydalari ve bireylerin kendilerine güven kazanmasi gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.
Kaynak: İHA