Mersin'de Katliam Yapan Koca Tutuklandi

İçel’de 2 yasindaki çocugunu görmek için gittigi evde bosanma asamasindaki karisini, kaynanasini ve kayinbabasini tabancayla vurarak öldüren sahis, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Mersin'de Katliam Yapan Koca Tutuklandi
Olay, dün sabaha karsi merkez Toroslar ilçesi Darisekisi Mahallesi’ndeki bir bahçe evinde meydana geldi. Iddiaya göre, Musa Ö. (52), 2 yasindaki çocugunu görmek için bosanma asamasinda oldugu esi, kayinbabasi ve kayinvalidesinin bulundugu bahçe evine gitti. Kapida iddiaya göre çocugunu göstermedikleri için önce kayinbabasi Ibrahim Avci’yi (56) vuran süpheli, ardindan da esi Fatma Ö. (21) ile kaynanasi Elif Avci’yi (54) hedef aldi. Fatma Ö. ile Ibrahim Avci olay yerinde hayatini kaybederken, Elif Avci ise agir yarali olarak kaldirildigi İçel Sehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olayin ardindan telefonla arayarak kendini ihbar eden Musa Ö. ise jandarma ekipleri tarafindan suç aleti tabanca ile olay yerinde gözaltina alindi.

Jandarmada ifadesi alinan süpheli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çikartilan sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, olayda hayatini kaybeden aile bireylerinin Gözne Mahallesi Koru Mezarligi’nda kilinan cenaze namazinin ardindan defnedildigi bildirildi.

Kaynak: İHA