Kirikkale'de Polis Ve Zabitadan Denetim Açiklamasi Hatali Park Yapanlara Ceza Yagdi

Kirikkale’de zabita ve polis ekipleri, yayalarin cadde ve sokaklardaki kaldirimlari rahat ve güvenli bir sekilde kullanabilmesi amaciyla sehrin farkli noktalarinda denetimler gerçeklestirdi.

Kirikkale'de Polis Ve Zabitadan Denetim Açiklamasi Hatali Park Yapanlara Ceza Yagdi
Kirikkale Belediyesi Zabita Müdürlügü ve Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, yaya trafiginin en yogun oldugu noktalarda kaldirimlari isgal eden esnaflara yönelik denetimler yapti. Kaldirimlara motorlu araç park edenlere isgal kabahatinden ceza uygulandi. Belediyeden yapilan açiklamada, yol ve kaldirim isgaline neden olan, güvenlik problemi olusturan tüm kural disi uygulamalara karsi çalismalarin devam edecegi belirtildi. Son zamanlarda özellikle kaldirim üstlerine park eden motosiklet sikayetlerini gidermek üzere yapilan denetimlerin devam edecegi belirtilen açiklamada, esnaflardan bu konuda hassasiyet göstermeleri ve duyarli davranarak yardimci olmalari istendi.

"Konulan kurallar herkes için geçerli. Ortak alanlara saygi göstermeliyiz. Duyarli davranan esnaflarimiza ve vatandaslarimiza tesekkür ediyoruz" ifadelerinin yer aldigi açiklamada, denetimlerin devam edecegi ve kurallara uymayanlara gerekli cezai islemlerin uygulanacagi bildirildi.

Kaynak: İHA