Kiliç Açiklamasi 'Samsun Barosu, En Büyük Barolardan Biri'

Türkiye Barolar Birligi (TBB) Baskani Av. R. Erinç Sagkan, Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç’i makaminda ziyaret etti. Bassavci Kiliç, Samsun Barosunun, Türkiye’de en büyük barolardan biri oldugunu söyledi.

Kiliç Açiklamasi 'Samsun Barosu, En Büyük Barolardan Biri'
Samsun Barosu hizmet binasi ve sosyal tesisinin temel atma töreni için Samsun’a gelen TBB Baskani Av. R. Erinç Sagkan, Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette, Samsun Barosu Baskani Av. Pinar Gürsel Yildiran, Giresun Barosu Baskani Av. Soner Karademir, Tokat Barosu Baskani Av. Volkan Bozkurt, Samsun Barosu eski Baskani Av. Ersoy Üstay ve Samsun Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Av. Serkan Dönüm, Av. Caner Özçelik, Av. Mustafa Akbas ve Av. Kutluhan Gökçe hazir bulundu.

"Samsun Barosu Türkiye’de en büyük barolardan biri"

Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç, "Samsun Barosu Türkiye’de en büyük barolardan biri. Hizmet binasinin olmayisi büyük bir eksiklikti. Bugün Türkiye Barolar Birligi Baskani’nin da istirakiyle hep beraber binanin temelini atacagiz. Ben hem yargi teskilatimiza hem Samsun Baromuza, kiymetli meslektaslarimiza hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Baskanimiza da nazik ziyaretinden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum" dedi.



TBB Baskani Av. R. Erinç Sagkan ise "Bassavcimiza çok tesekkür ediyorum, bizleri kabul ettiler bugün. Bugün bizim açimizdan çok önemli bir gün. Uzun zamandir ugrastigimiz Samsun’daki hem baromuzun hem yargi teskilatinin hem de vatandaslarimizin bir hizmet binasinin açilis töreni için buradayiz. Uzun emekler sonucu buraya getirdik. Özellikle Samsun Barosunun, Samsun Barosunun çok kiymetli baskaninin emekleri çok büyüktü bu konuda. Biz de elimizden gelen destegi verdik. Bu mutlu günü burada hem baromuzla hem bassavcimizla hem de yargi teskilatlarimiz ve yurttaslarimizla paylasmanin mutlulugunu ve onurunu yasiyoruz" diye konustu.

Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç, ziyaretinin anisina TBB Baskani Sagkan’a Bandirma Vapuru maketi hediye etti.
Kaynak: İHA