IZTEM Projesi Hibe Almaya Hak Kazandi

Iznik Belediyesi ve Iznik Iyilik Saglik Elçileri Dernegi is birligiyle hazirlanan IZTEM Projesi hibe almaya hak kazandi.

IZTEM Projesi Hibe Almaya Hak Kazandi
Içisleri Bakanligi Sivil Toplumla Iliskiler Genel Müdürlügü tarafindan çikilan proje çagrisina Iznik Belediyesi ve Iznik Iyilik Saglik Elçileri Dernegi tarafindan hazirlanan Iznik Temiz Dil Projesi (IZTEM) ile geçtigimiz aylarda basvurulmustu. Yapilan degerlendirmede IZTEM projesi hibe almaya hak kazandi.

1 Ekim itibariyla faaliyetlerine baslayacak olan Iznik Temiz Dil Projesi kapsaminda açiklamalarda bulunan Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta “12-13 yas araliginda ögrenciler arasinda sözlü iletisimde temiz ve dogru bir dil kullanimina katki saglamak, diksiyon ve aileler arasinda farkindaligi arttirip bu alanda egitimler vermeyi amaçladigimiz Iznik Temiz Dil Projesi (IZTEM) hibe almaya hak kazandi. Projenin hazirlanmasinda emegi geçen Iznik Belediyesi personelimize ve Iznik Iyilik Saglik Elçileri Dernegi’ne tesekkür ediyorum. Iznikli gençlerimizin her alanda gelisimi için çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

Ayrica, proje kapsaminda düzenlenecek çalismalarda dogru dil kullanan ögrenciler ödüllendirilerek sosyal destek saglanmasi amaçlaniyor.
Kaynak: İHA