Dutluca Mahallesi'ndeki Sel Felaketi Sorunu Çözülüyor

Inönü Belediye Baskani Serhat Hamamci, geçtigimiz günlerde gerçeklestirdigi Dutluca Mahallesi ziyareti sirasinda mahalle sakinlerinden gelen talepler üzerine harekete geçti. Mahallede her yagis sonrasi meydana gelen sel felaketi sorununu çözmek için kapsamli bir çalisma baslatildi.

Dutluca Mahallesi'ndeki Sel Felaketi Sorunu Çözülüyor
Baslatilan çalisma kapsaminda, uzun süre çali, agaç ve çamur birikintileri ile tikanan kanallar temizlenmeye baslandi. Bu temizlik çalismalari ile yagis aninda mahalle içerisinde biriken suyun tahliyesi saglanacak ve böylece sel ve taskin olaylarinin önüne geçilmis olacak. Mahalle sakinlerinin yillardir karsi karsiya kaldigi bu önemli sorun, alinan bu önlemle çözüme kavusmus olacak.

Inönü Belediye Baskani Serhat Hamamci, yaptigi açiklamada, "Hemserilerimizin yillardir biriken sorunlarini gidermeye devam ediyoruz" diyerek, belediye olarak vatandaslarin yasam kalitesini artirmaya yönelik çalismalarin devam edecegini belirtti.

Bu önemli adim, Dutluca Mahallesi sakinleri tarafindan büyük bir memnuniyetle karsilandi. Sel felaketinin yol açtigi maddi ve manevi kayiplarin önüne geçmek amaciyla yapilan bu çalismanin, ilerleyen dönemde diger mahallelerde de uygulanarak genisletilmesi planlaniyor. Belediyenin, halkin ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak, sorunlari yerinde tespit edip çözüm üretmeye devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA