Belediyeden Karavan Ve Çadirlara Yönelik Denetim

Mugla’nin Bodrum ilçesinde kamp ve karavan alt yapisi bulunmayan alanlar ile halk plajlarina gelisigüzel çadir kuran, karavan park ederek çevre, görüntü ve gürültü kirliligine neden olanlara yönelik denetim ve uygulamalar yapiliyor.

Belediyeden Karavan Ve Çadirlara Yönelik Denetim
Bodrum Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Bodrum Kaymakamligi Milli Emlak Müdürlügü ve Mugla Büyüksehir Belediyesi zabita ekipleri ile birlikte karavan ve çadirlara yönelik denetimler gerçeklestiriyor.

Müskebi Mahallesi Kabakum Mevkiinde yapilan denetimlerde bölgede bulunan karavanlarin sahipleri tarafindan bulunduklari alandan kaldirilmasi saglanirken sahibine ulasilamayan bir karavan ise çekici ile bölgeden kaldirildi.

Çadirlar ile ilgili de denetimler sürüyor

Deniz kiyisindaki ören yerleri basta olmak üzere plajlar, sahiller ve diger alanlara çadir kuran vatandaslar, zabita ekipleri tarafindan uyarilirken çadirlarin da alandan kaldirilmasi saglaniyor. Sahibi bulunamayan çadirlar ise gerekli inceleme ve tutanak islemlerinin ardindan ekiplerce kaldiriliyor.

Bodrum Belediyesi Zabita Müdürlügü ekiplerince ilgili kamu kurum ve kuruluslariyla is birliginde ve rutin devriyelerle konuyla ilgili çalismalara devam edilecek.
Kaynak: İHA