Doktorla Tartisinca Elindeki Kesici Aletle Kamelyanin Üzerine Çikti

Sivas’ta gittigi dis hastanesinde doktorla tartisan sahis, elindeki kesici aletle hastane bahçesindeki kamelyanin üzerine çikti.

Doktorla Tartisinca Elindeki Kesici Aletle Kamelyanin Üzerine Çikti
Edinilen bilgiye göre, olay Kardesler Mahallesi Bagdat Caddesi üzerinde bulunan Sivas Agiz ve Dis Sagligi Hastanesinde meydana geldi. Iddiaya göre defalarca gitmesine ragmen hastanede disini çektiremeyen Mustafa Öz (41), yine hastaneye gelip disini çektiremeyince elindeki kesici aletle hastane bahçesinde bulunan kamelyanin üzerine çikti. Yetkilileri çagiran Öz, emniyet ekiplerinin 2 saatlik ugraslari sonucu kendisine zarar vermeden çiktigi yerden indirildi.

“Disim çekilmedi, sinirlendim çiktim”

Tedavi edilmedigini iddia eden Mustafa Öz, “Kurban Bayrami’ndan itibaren bu hastaneye disimi çektirmek için geliyorum. Fakat disim doktorlar tarafindan bir türlü çekilmedi. Olay bundan ibaret. Ben de sinirlendim, sesimi duyurmak için çiktim” seklinde konustu.

Kardesiyle kimsenin ilgilenmedigini söyleyen Murat Öz ise, “Kendisi randevu aliyor. Narkoz etkisini hemen göstermiyormus. Yaklasik iki dakika sonra doktor tekrar çagirdiginda agzinin uyusmadigini söylüyor. Doktorla orada bir münakasa yasiyor, doktor da kendisine ’Çekmiyorum, git istedigin yerde çektir’ demis. Bu olay birkaç kez tekrarlanmis. Sürekli hastaneye geliyor ve ayni muameleyi görüyor. Kimse ilgilenmiyor. Bugün yine gelip ayni seyi yasiyor, fakat disini bir türlü çektiremiyor. Kardesimin bilinen bir psikolojik rahatsizligi yok” dedi.

Kaynak: İHA