Ceylanpinar Sehitleri Unutulmadi
Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde çözüm sürecinin bitmesine neden olan olayda sehit olan 2 polis memuru için mevlit okutuldu.

Çözüm sürecinin sona ermesinde önemli bir rol oynayan olayda sehit olan polis memurlari, 9 yil geçmesine ragmen unutulmadi. Sehit polis memurlari için Ceylanpinar Ulu Camide mevlit okutuldu. Programa, Ilçe Emniyet Müdür Vekili Dursun Soner, Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Yüzbasi Ilker Bilim, emniyet teskilatinda görevli polis memurlari ve vatandaslar katildi.
Sehit polisler Feyyaz Yumusak ve Okan Acar için Kur’an-i Kerim okunarak dualar edildi. Programa katilan vatandaslara Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan ikramda bulunuldu.
Mevlide katilan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Bülent Çelik, polis memurlarina rahmet dilerken Kibris Gazisi Ahmet Adigüzel ise bu gün bile çagirsalar, vatan için sehit olmaya gidecegini belirtti.
