BEUN Tanitim Ve Tercih Günleri Basliyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yili tercih ve tanitim günleri, 25 Temmuz-02 Agustos 2024 tarihleri arasinda düzenlenecek etkinliklerle gerçeklestirilecek.

BEUN Tanitim Ve Tercih Günleri Basliyor
25 Temmuz-02 Agustos 2024 tarihleri arasinda gerçeklesecek olan YKS tercih döneminde BEUN tanitim ve tercih faaliyetleri programi belli oldu. Çevrim içi Randevu sistemi araciligiyla basvuru yapan aday ögrenciler, programda yer alan saatlerde araçlar ile ilgili kampüse tasinacak ve geri getirilecek. Ayrica kampüs ziyareti esnasinda görevli akademik personel üniversitenin, fakültelerin, bölümlerin ve programlarin tanitimini gerçeklestirerek aday ögrencilerin sorularini yanitlayacak.

Kampüs ziyaretinin yani sira BEUN Tanitim ve Tercih Günleri kapsaminda alisveris Zonguldak ve Karadeniz Eregli’deki merkezlerinde tanitim stantlari çizelgesi de belirlendi. Buna göre 26-29 Temmuz tarihleri arasinda her fakültenin görevli akademik personeli, o fakülteye ayrilan gün ve saat dilimlerinde ilgili stantta bulunarak aday ögrencilerin sorularini cevaplayacak.

Telefonla Danismanlik Hizmet; 25 Temmuz-02 Agustos 2024 tarihleri arasinda Çevrim Içi Randevu sistemi araciligiyla basvuru yapan aday ögrenciler, belirttikleri saat diliminde (14:00-18:00) aranarak sorulari yanitlanacak.

Tercih Danismanligi (Yüz yüze); 25 Temmuz-02 Agustos 2024 tarihleri arasinda Tahir Karauguz Konferans Salonu’nda tercih danismanligi hizmeti almak isteyen adaylar ile yüz yüze görüsmeler yapilacak.
Kaynak: İHA