Turhal Belediyesi'nden YKS Sonrasi Gençlere Destek

Turhal Belediyesi üniversiteye gitme hayali kuran gençler için YKS tercih danismanligi hizmeti sunacak.

Turhal Belediyesi'nden YKS Sonrasi Gençlere Destek
Turhal Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’ni (YKS) geride birakan gençlerin saglikli bir sekilde üniversite tercihlerini yapabilmeleri için ücretsiz YKS Tercih Danismanligi hizmeti vermeye basliyor. Bu kapsamda 24 Temmuz - 2 Agustos tarihleri arasinda Psikolojik Danismanlik Merkezi’nde üniversite adayi ögrencilere ücretsiz tercih destegi sunulacak.

"Gençlerimizin yanindayiz"

Egitim Koçu ve Tercih Danismani Burcu Demirçelik Bay, tercih sürecinde gençlerin yaninda olduklarini belirterek, ‘’ YKS tercih sürecinde de siz geçlerimizin yanindayiz. Sinava hazirlanmak ve sinava girmek kadar tercih sürecini dogru degerlendirmekte çok önemli. Bu süreçte temin ettigimiz tercih programi ile gençlerimize güvenilir ve saglikli tercih imkâni sunacagiz. Kullandigimiz tercih programimiz puaniniz ve siralamaniza göre istediginiz bölüm sehir üniversite listesi hazirlar. Ve bizde bu dogrultuda sizin asil tercih listenizi beraber olustururuz. Gençler geleceginizi sansa birakmayin. Tercihlerinizi saglikli bir sekilde birlikte olusturmak için sizleri Turhal Belediyesi Psikolojik Danismanlik Merkezimize bekliyoruz’’dedi.

"Danismanlik hizmeti verecegiz"

Turhal Belediye Baskani Mehmet Erdem Ural Turhal’in çaliskan gençlerinin ders çalistiklari dönemde hem psikolojik hem de ders çalisma konusunda yardimci olduklarini sinav sonrasinda tercih döneminde de yanlarinda olduklarini ifade ederek, “Ülkemizi ileri medeniyetler seviyesinin üzerine tasiyacak olan gençlerimizin üniversite hayallerini dogru ve saglikli bir sekilde gerçeklestirebilmeleri için, uzman egitim ve tercih danismanimizla ücretsiz danismanlik hizmeti verecegiz. Tüm imkânlarimizi gençlerimiz için seferber ediyoruz. Bizi tek sevindiren gençlerimizin hedefledikleri bölümlere gidebilmelerine yardimci olabilmek" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA