Dolar Ve Eurolari Çalarken Suçüstü Yakalandilar, Ne Yapacaklari Sasirdilar

KOCAELI – Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir is yerine müsteri gibi gelen kadinlar, kasa arkasindaki çekmeceden 5 bin 500 ABD dolari, 2 bin Euro ve 20 bin TL’yi almaya çalisirken suçüstü yakalandi. O anlar güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Dolar Ve Eurolari Çalarken Suçüstü Yakalandilar, Ne Yapacaklari Sasirdilar
Olay, Cedit mahallesi Turan Günes caddesi üzerinde bulunan bir parfüm magazasinda gerçeklesti. Müsteri gibi magazaya gelen süpheliler parfüm seçme bahanesiyle magaza sahibini oyalarken diger kisi emekleyerek kasanin arkasina geçip, çekmecedeki 5 bin 500 ABD dolari, 2 bin Euro ve 20 bin TL’yi almaya çalisirken suçüstü yakalandi.

Magaza sahibi durumu fark ederek, kapiyi kapatip süpheli sahislarin çikmasina izin vermedi. Olay saniye saniye güvenlik kamerasina yansirken, hirsizlik yapan sahislar ve magaza sahibi arasinda çikan arbededen faydalanan süpheli bir kisi, olay yerinden kaçmayi basardi.

Magazadaki sesleri duyan çevredekiler durumu acil çagri merkezine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hirsizlik yapan S.P. ve B.P. isimli süpheli sahislari gözaltina alinirken 1 kiside olay yerinden kaçmayi basardi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA