Nilüfer Belediyesi'nden 6 Yeni Kres

Nilüfer Belediyesi, açtigi kreslerle modern egitim imkani saglarken, bu yil ilçeye 6 yeni kres daha kazandirmayi planliyor. Ihsaniye Mahallesi’nde insa edilen Nilüfer Belediyesi Serpil Bakgör Kresi’nin eylül ayinda hizmete girmesi hedefleniyor. Diger 5 kres için de çalismalar devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi'nden 6 Yeni Kres
Çocuklarin çagdas ve nitelikli egitim almasi için ilçeye yeni kresler kazandiran Nilüfer Belediyesi, ilçeye 6 kres daha insa edecek. Ihsaniye Mahallesi’nde yapimi süren Nilüfer Belediyesi Serpil Bakgör Kresi insaatinda sona yaklasildi. Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, belediye baskan yardimcilari, is adami ve hayirsever Ferhat Bakgör ile birlikte kres insaatini gezdi. Insaatta incelemelerde bulunan Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, çocuklarin çagdas bir egitim almasi, çalisan kadinlarin is hayatlarini terk etmemeleri ve çalismayan kadinlarin da sosyal hayata karisabilmesi için ilçeye yeni kresler açacaklarini söyledi.

Ilk olarak Bakgör ailesinin destegi ile insa edilen Ihsaniye Mahallesi’ndeki Nilüfer Belediyesi Serpil Bakgör Kresi’ni eylül ayinda hizmete açmayi planladiklarini vurgulayan Özdemir, “Ardindan ihtiyaç duyulan farkli mahallelerde 5 kresin daha yapimina baslayacagiz. Bunlardan dördünün yerleri de belli oldu” dedi.



"Her sey çocuklarimiz için"

Çocuklarin iyi bir egitim görmesi için çalismaya devam edeceklerini dile getiren Özdemir, “Ayni zamanda ailede genellikle çalisan kadinlar çocuklarina bakmak için islerinden ayrilmak zorunda kaliyor. Biz kres sayisini artirarak, bunun önüne geçmek istiyoruz. Mevcut olan kreslerimizde de daha iyi neler yapabiliriz, ona da bakiyoruz. Her sey Nilüferli çocuklarimiz için” diye konustu.

Insaatin ardindan Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kresi’ni de ziyaret eden Baskan Özdemir, “3-6 yas arasi çocuklarimiz burada egitim aliyor. Çocuklarimiz burada hem sosyallesiyor hem de iyi bir egitim aliyorlar. Nitelikli ögretmenlerimiz sayesinde arastirmaya açik, merakli çocuklar yetistiriyoruz. Kresimizde 3 yasindan itibaren eglenerek Ingilizce ögrenmeye de basliyorlar” dedi.

Kaynak: İHA