Baskan Asgin; 'Halk Et Ve Halk Ekmek Sehrimizin Yüz Aki Oldu'

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Halk Ekmek ve Halk Et tesislerinin saglikli ve güvenilir ürün çesidiyle Çorum halkinin ilgisini ve takdirini kazandigini dile getirerek, “Halk Et ve Halk Ekmek, sehrimizin yüz aki oldu. Bu hizmetlerimizi gelistirerek devam edecegiz” dedi.

Baskan Asgin; 'Halk Et Ve Halk Ekmek Sehrimizin Yüz Aki Oldu'
Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, BELTAS bünyesinde faaliyetini sürdüren Halk Ekmek ve Halk Et tesislerini ziyaret ederek, bu alanda yapilan çalismalarla ilgili istisarelerde bulundu. Halk Ekmek’in Çorum’un farkli bölgelerindeki 42 büfesinde her gün sabah erken saatlerden itibaren vatandaslara ekmek sundugunu belirten Baskan Asgin, normal ekmek, tam bugday ekmegi, rol ekmek ve tost ekmegi üretiminin devam ettigini açikladi.

Halk Et’in ise sürekli kendini gelistirdigini dile getiren Baskan Asgin “Özellikle kavurma konusunda Türkiye’deki bir çok Kooperatifler araciligiyla kendi markamizi ülkemizin her yerinde satisa sunuyoruz. Bunun yani sira et ürünlerimizi Halk Et’te ve sehrimizde 7 farkli noktadaki Hanim Eli Yöresel satis noktalarinda hemserilerimize ulastiriyoruz” dedi.

Halk Et Kombinasinin Kurban bayrami süresinde de Çorum halkina hizmet verdigini dile getiren Baskan Asgin, “Kurban vecibesini yerine getirmek isteyen hemserilerimizin yaninda olduk. Büyükbas ve küçükbas kurban kesimleriyle ilgili bütün taleplere cevap verdik.

Hemserilerimizin memnuniyeti bizlerin motivasyon kaynagi oldu. Halk Et ve Halk Ekmek sehrimizin yüz aki olan, gurur duydugumuz bir kurumdur. Kendimizi gelistirerek hemserilerimize hizmet vermeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA