Ankara Büyüksehir'in Lise Ögrencileri Için Yaz Kampi Basladi

Ankara Büyüksehir Belediyesinin 10-11-12’nci sinif ve mezun gruplarina lise müfredatini destekleyici egitimler ile YKS’ye ön hazirlik niteliginde ücretsiz olarak düzenledigi “Yaz Kampi” basladi. Hafta içi her gün 10.00-13.30 saatleri arasinda, toplam 5 hafta sürecek egitimlere 130 ögrenci katiliyor.

Ankara Büyüksehir'in Lise Ögrencileri Için Yaz Kampi Basladi
Ankara Büyüksehir Belediyesi, egitimde firsat esitligi ilkesiyle Baskentli ögrencilere destek olmayi sürdürüyor.10-11-12’nci sinif ve mezun gruplarina lise müfredatini destekleyici egitimler ile YKS’ye ön hazirlik niteliginde ücretsiz olarak düzenlenen “Yaz Kampi” Kuscagiz Aile Yasam Merkezinde basladi.

Hafta içi her gün 10.00-13.30 saatleri arasinda, toplam 5 hafta sürecek egitimlere 130 ögrenci katiliyor. Genel tekrar derslerinin yani sira psikolojik danismanlik ve rehberlik hizmetinin de verildigi kampa ögrenciler de ilgi gösteriyor.

Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Bakanliginda Egitim Sorumlusu Damla Aykut, “Egitimde firsat esitligi ilkemiz ile ögrenci dostu projelerimize devam ediyoruz. 10,11 ve 12’nci sinif ve mezun grubundaki ögrencilerimize 130 kisilik YKS ön hazirlik düzeyinde yaz kampi düzenledik” dedi.



Kursiyerlerden tesekkür

Egitime katilan ögrenci Ikra Tokmak, memnuniyetini söyle anlatti:

“Iki haftadir kursa geliyorum ve bana çok sey katti. Buradaki teknolojiyi yeterli buluyorum. Süreç güzel geçiyor. Çogu ders verimli geçiyor ortami da çok seviyorum. Hocalarin ödevlendirmesi, konu anlatimlari ile ayri ayri kaynaklar sundular bize. Bunlarla evde bir rutin olusturabiliyoruz.”
Kaynak: İHA