Heyecanla Beklenen Sorfest'e Sayili Günler Kaldi

Sorgun Belediyesi tarafindan bu yil 3.sü düzenlenecek olan Sorgun Yaz Festivali, birbirinden farkli etkinlik ve ünlü sanatçilarin katilimiyla kapilarini 3 Agustos Cumartesi günü açacak.

Sorgun Belediye Baskani M. Erkut Ekinci tarafindan geleneksel hale getirilen Sorgun Yaz Festivali 03 Agustos 2024 Cumartesi günü Mükrimin Göleti’nde balik turnuvasiyla baslayacak. Sorfest, 05 Agustos Pazartesi günü Sakir Efendi Sehir Meydani’na kurulacak Yöresel Ürünler Sergisi ile devam edecek.

Bu yil, Eymir ve Dogankent beldelerini de bünyesine katarak genisletilen Sorfest’in her günü dolu dolu geçecek. 07 Agustos Çarsamba günü Eymir Kasabasi’nda çocuklar için sisme oyun alanlari ve atli gösteriler düzenlenecek. Ücretsiz olarak gerçeklestirilecek halk konserlerinde Ilkay Selçuk & Keja, Arif Sahin ve Mümin Sarikaya sahne alacak. 08 Agustos Persembe günü Dogankent Kasabasi’nda da çocuklar için sisme oyun alanlari ve atli gösteriler yapilacak. Yine ücretsiz olarak düzenlenecek halk konserlerinde Ilkay Selçuk & Keja, Arif Sahin ve Ali Kinik sahne alacak. Sorfest’in Sorgun ayaginda ise 09 Agustos Cuma günü Sakir Efendi Sehir Meydani’nda çocuklar için sisme oyun alanlari ve animasyon gösterileri gerçeklestirilecek. Bu günün konser programinda Murat Balaban, Ali Kinik, DJ Lazer Sov ve Irem Derici yer alacak.

Festivalin ikinci gününde Arif Sahin, Köfn, DJ Lazer Sov ve Dedublüman; üçüncü gününde ise Madam Arabesk, Ilkay Selçuk & Keja, DJ Lazer Sov ve Ceza sahne alacak. Ayrica motokros gösterileri, araba drift gösterileri ve birçok etkinlik Sorgunlulari bekliyor. Sorgun halki, dolu dolu bir festival programi ile keyifli anlar yasayacak.

Sorfest, kültürel etkinlikler ve eglence dolu programiyla katilimcilarina unutulmaz anlar yasatmayi hedefliyor. Baskan M. Erkut Ekinci, festivale tüm Sorgunlulari ve çevre illerden gelen misafirleri davet ediyor. Bu yilki festival, genisletilmis içerigi ve farkli etkinlikleri ile dikkat çekiyor ve büyük bir katilim bekleniyor.
Kaynak: İHA