Yunusemre Belediyesi Kibris Gazilerini Unutmadi

Yunusemre Belediyesi, Kibris Baris Harekati’nin 50. yildönümünde Sehzadeler ile Yunusemre ilçelerinde ikamet eden Kibris gazilerini unutmadi.

Yunusemre Belediyesi Kibris Gazilerini Unutmadi
Yunusemre Belediyesi, Kibris Baris Harekati’nin 50. yildönümü sebebiyle Kibris gazilerini agirladi. Yunus Park’ta düzenlenen kahvaltiya Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Mesut Dogan, belediye meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ile Yunusemre ve Sehzadeler ilçelerinde ikamet eden 150’ye yakin Kibris gazisi katildi.

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban etkinlikte yaptigi konusmada, gazilerin ve sehitlerin haklarinin ödenemeyecegini ifade ederek sunlari söyledi: “Kibris gazilerimizin ve diger gazilerimiz ile sehitlerimizin hakkina asla ödeyemeyiz. Kibris Baris Harekati’nda ben de ortaokul ögrencisiydim. O karartma gecelerini ama o zor olan onurlu anlari hatirliyorum. Bu nedenle Kibris gazilerimizin ve sehitlerimizin sayesinde Kibris’i gerçekten Türkiye’ye yakisir güvenli bir ülke hali gelmistir. Sayin Bülent Ecevit’i de Sayin Necmettin Erbakan’i da saygiyla aniyorum. Ne yaparsak yapalim Kibris gazilerimiz ile sehitlerimizin haklari asla ödenmez. Sunu unutmayalim ki gazilerimiz ve sehitlerimizin aileleri toplumumuzun en onurlu insanlaridir. Yunusemre Belediyesi olarak her zaman gazilerimizin ve sehit ailelerimizin yanindayiz”

Kahvaltiya katilan Kibris gazileri, Baskan Balaban’a kendilerini unutmadigi için tesekkürlerini ifade etti.

Kahvaltinin ardindan gaziler aileleriyle birlikte Yunus Park’taki Osmanli Müzesi’ni ziyaret etti.
Kaynak: İHA