Yatagini Restorana Seren Müsterinin Kaldigi Otelden Açiklama Açiklamasi 'Teknik Aksama Nedeniyle Klimalar Çalismadi'

Antalya’da tatil için geldigi 5 yildizli otelde klimasi çalismadigi için odasindaki yatagini restorana tasiyip yatan tatilci hakkinda otel yetkililerinden açiklama geldi. Sorunun yasandigi gün, tüm birim müdürlerinin otelde bulundugunu söyleyen otel yetkilisi, bölgedeki elektrik dalgalanmasi nedeniyle otelde teknik bir aksaklik yasandigini ve müsterinin odasinda teknik aksama oldugu gün disinda klimanin çalistigini ifade etti.

Yatagini Restorana Seren Müsterinin Kaldigi Otelden Açiklama Açiklamasi 'Teknik Aksama Nedeniyle Klimalar Çalismadi'
Ilginç olay, Antalya’da 5 yildizli bir otelde yasandi. Cenk Bilge isimli bir otel müsterisi, iddiasina göre, konakladigi son güne kadar odasindaki bozuk klimanin tamir edilmesi için otel yetkililerinden yardim istedi. Problemin otelden ayrilacagi son güne kadar çözüme kavusturulmadigini söyleyen tatilci, sabah saatlerinde çok ilginç bir protestoya imza atti. Odasindan tasiyip asansörle asagi indirdigi yatagini müsterilerle dolu olan restorana seren Cenk Bilge yataga uzandi.

Odanin klimasi son gün çalismadi

Konu hakkinda açiklama yapan otel yetkilisi, Cenk Bilge’nin kaldigi odasinin klimasinda herhangi bir sorun bulunmadigini, kaldigi son gün yasanan teknik aksama sonucu klimasinin çalismadigini ifade etti.

Teknik sorunun yasandigini gün otelde tüm birimlerinin bulundugunu söyleyen yetkili, Bilge’ye sikayeti nedeniyle 4 saatligine klimasi çalisan geçici bir oda verdiklerini ve sorunun birkaç saat içinde çözüleceginin bilgisini aldiktan sonra kendi odasina geçebilecegini dile getirdiklerini belirtti.



Bakanlik otele gelerek tutanak tuttu

Otel yetkilisi, teknik aksama nedeniyle birçok odada ayni anda klimanin çalismadigini belirtirken, Bilge’nin teknik müdürle yüz yüze görüsmek istedigini, teknik müdür ile telefonla görüsebilecegini söylediklerini, müdürün o sirada çatida teknik sorunla ilgilendigini kaydetti.

Problemin öglen saatlerinde yasandigini aktaran otel yetkilisi, 4 buçuk 5 saat boyunca klimalarin çalismadigini, konu kapsaminda da müsterilerine bilgi verdiklerini belirtti.

Yetkili, “Beyefendi, otelimizde 4 gün süren bir tatil yapti ve bugün çikis yapti. Dün hiçbir sey yasanmamis gibi vedalasarak ayrildik. Ayrica Kültür ve Turizm Bakanligi’ndan gelip gece saatlerinde tutanak tuttular, müsterimizle de görüstüler, müsteri bulunmayan odalari kontrol ettiler” diye konustu.

Kaynak: İHA