Eski Devlet Bakani Saglar Açiklamasi 'Kusadasi, Baskan Günel Vizyonu Ile Kültür Sanat Kenti Oldu'

Kültür ve Turizm eski bakani Fikri Saglar, Kusadasi Belediyesi tarafindan Çalikusu Kültür Evi’nde düzenlenen imza gününde Kusadalilarla bir araya geldi. Eski bakan Saglar, "Kusadasi, Baskan Ömer Günel vizyonu ile kültür sanat kenti oldu" dedi.

Eski Devlet Bakani Saglar Açiklamasi 'Kusadasi, Baskan Günel Vizyonu Ile Kültür Sanat Kenti Oldu'


Kusadasi Belediyesi tarafindan yil boyunca düzenlenen birçok kültür ve sanat etkinligine ev sahipligi yapan Çalikusu Kültür Evi, Kültür ve Turizm eski Bakani, siyasetçi ve yazar Fikri Saglar’i agirladi. Imza gününe Kusadali sanatseverlerin yani sira Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ve CHP Kusadasi Ilçe Örgütü Baskani Mehmet Gürbilek katildi.

Baskan Ömer Günel’in Kusadasi için hayata geçirdigi projelerden övgüyle söz eden Fikri Saglar, “Kusadasi sadece benim için degil tüm dünya için büyük önem tasiyor. Baskan Ömer Günel, vizyonu ile Kusadasi’na çok sey katti. Burayi turizm kenti kimligi haricinde kültür ve sanatin da baskenti haline getirdi. Kendisine beni konuk ettigi için tesekkür ederim” dedi.



Baskan Ömer Günel ise Fikri Saglar’i Kusadasi’nda agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirterek, “Durmus Fikri Saglar bizler için yalnizca bir yazar degil ayni zamanda kiymetli bir parti büyügümüz. Kendisini Çalikusu Kültür Evi’nde agirladigimiz için çok mutluyuz, bizlerle bu güzel atmosferi olusturdugu için kendilerine tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA