Agri'da Okul Müdürlerine Proje Bilgilendirme Toplantisi Düzenlendi

Agri Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan il merkezindeki okul müdürlerine 2024-2025 egitim ögretim yilinda uygulanacak yerel, ulusal ve uluslararasi projelerle ilgili bilgilendirmeler yapilarak fikir alisverisinde bulunuldu.

Agri'da Okul Müdürlerine Proje Bilgilendirme Toplantisi Düzenlendi
Strateji Gelistirme Sube Müdürü Selahattin Bilgiç baskanliginda Il Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen proje degerlendirme ve bilgilendirme toplantisina il merkezindeki okul müdürleri katildi.

4 gün boyunca süren ve il merkezindeki okullarin bölge bölge ayrilarak katiliminin saglandigi toplantilarda, 2024-2025 egitim ögretim yilinda uygulanacak yerel, ulusal ve uluslararasi projeler ele alindi. Projeler hakkinda okul müdürlerine detayli bilgiler verilirken, projelerle ilgili fikir alisverisinde de bulunuldu. Toplantilarda ayrica, okullarin mevcut durumu ve tam kapasiteleri ile kullanimi konusu da görüsüldü. Konuyla ilgili açiklama yapan Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, 2024-2025 egitim ögretim yilinda uygulanacak yerel, ulusal ve uluslararasi projelerin planlamasinin yapildigini söyledi.

Kökrek, "Bu projelerle egitim-ögretimde daha da ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Projelerimiz sayesinde ögrencilerimizin daha iyi egitim almalarini ve daha donanimli bireyler olmalarini saglayacagiz." dedi.

Projelerin hayata geçirilmesinde okul müdürlerine ve ögretmenlere önemli görevler düstügünü belirten Kökrek, "Projelere aktif bir sekilde katilmalarini ve üzerlerine düsen sorumluluklari yerine getirmelerini bekliyoruz." diye konustu.

Tüm egitim camiasinin is birligiyle Agri’da egitimin daha da gelismesi için çalisacaklarini kaydeden Kökrek, "Hedefimiz, her ögrenciye en iyi egitimi sunmak ve gelecege dair umutlarini yesertmektir." ifadelerini kullandi.

Toplanti, projelerle ilgili görüs ve önerilerin alinmasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA