3. Ordu Bölge Bando Komutanligindan Anlamli Konser

Kibris Baris Harekâtinin 50’nci yil dönümü dolayisiyla 3. Ordu Bölge Bando Komutanliginca Bayburt’ta konser düzenlendi. Bando takiminin anlamli konseri, dinleyenlerden tam not aldi.

3. Ordu Bölge Bando Komutanligindan Anlamli Konser
Saray Bahçesi’nde gerçeklesen konserde bando takimi performansiyla büyük begeni toplarken, Albay Ibrahim Aygören’in emir komutasindaki bando ekibinin söyledigi marslara, türkülere vatandaslar hep bir agizdan eslik ettiler. Konserin ardindan, plaket takdime geçildi. Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Garnizon Komutani Topçu Albay Gürol Akkaya günün anisina bando takimi sefi Albay Ibrahim Aygören’e plaket takdiminde bulundular.

Sicak havaya aldiris etmeden konsere gelen bir vatandas, "Hava çok sicak ama bu konser için deger. Su manzaranin güzelligine bir bakin askerlerimiz hem çaliyorlar, hem söylüyorlar. Bu sicak havada askeri marslari dinlemeye deger diye düsünüyorum" dedi.

Konseri dinlemeye gelenlerden Sehit ve Gazi Aileleri Dayanisma Dernegi Baskani Selami Köksal da konserde seslendirilen mars ve parçalari keyifle dinledigini söyleyerek, "Kibris Baris Harekatinin 50’inci yil dönümünde konser düzenleyen 3. Ordu Bölge Bando Komutanligimiza çok tesekkür ediyorum. Çok güzel bir konserdi, güzel bir organizasyondu begendik. Keyif aldik, keyifle dinledik" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA